Castigi fara sa stii cu Dragos Bucur

Tanarul actor Dragos Bucur este un spirit liber, o persoana fara ifose si fasoane de vedeta, chiar daca a inceput sa fie cunoscut din emisiunea "Castigi fara sa stii" de la Pro Tv, difuzata in aceasta vara si reluata din octombrie. De cand o cunoaste pe Corina (iubita sa), si-a dat seama ca de fapt nu inaltimea, culoarea parului sau a ochilor fetei conteaza intr-un cuplu, ci sufletul.

Este actor al Teatrului Nottara inca din anul IV de facultate (1999) si pregateste acolo rolurile "tanarul", "batranul" si "telefonistul" in premiera "Uzina de Placeri" de Valentin Nicolau, in regia lui Alexandru Berceanu.


La 25 de ani, Dragos vrea sa-si traiasca viata intens, in teatru dar si in afara lui. Are o multime de prieteni, o familie numeroasa (o sora si un nepot despre care vorbeste cu mult drag) si o prietena care i-a fost candva spectatoare, intr-o sala din Focsani. Cu Corina este de un an si jumatate si stau deja impreuna. Daca ar avea casa lor si-ar face mult mai multe planuri de viitor.

Dragos este un baiat ca toti cei de varsta lui, si abia dupa ce s-a indragostit si-a dat seama ca de fapt nu inaltimea, culoarea parului sau a ochilor fetei conteaza. Ii place ca prietena lui sa fie frumoasa, dar si sa aiba un suflet bun.


Fiind un baiat care se invarte prin multe cercuri (teatre, televiziune) intalneste multe fete, poate chiar frumoase, dar incearca sa le ignore astfel incat sa nu-si faca iubita geloasa. "Nu-i dau motive sa fie astfel. Si nici ea mie", imi spune spontan Dragos. "De cand sunt cu ea m-am schimbat, sunt mai atent cu fetele si le apreciez mai mult".

Despre femei ca si spectatoare, Dragos crede ca inteleg si dincolo de vorbe, mult mai mult ca un barbat, datorita sensibilitatii lor. In calatoriile sale peste hotare s-a putut convinge ca nicaieri nu exista femei mai frumoase ca in Romania, in special ca in Focsani, locul unde el si-a gasit marea dragoste.


Nu este un bun spectator, fapt pentru care nu merge niciodata la teatru sa isi urmareasca colegii. Timpul liber si-l petrece facand gratare la iarba verde cu prietenii sau jucand fotbal. Printre pasiunile lui se mai numara si masinile, avand in "dotare" un Audi din 1975, la care "mai pigulesc din cand in cand" precum si o Dacia Nova, pe care o conduce in prezent.

Pentru stabilitatea cuplului, considera necesar si util ca femeia sa aiba o cariera. Ii place sa fie bine imbracat, dar nu este adeptul costumelor.

Una din piesele de suflet in care va juca in aceasta toamna la Teatrul Nottara este "Jurnalul" lui Mihail Sebastian, jucata si in studentie.
Activitatea lui artistica este complexa, Dragos avand roluri si la Teatrul Dans. Tot din aceasta toamna va putea fi urmarit in filmul "Tancul", ce nu a fost inca lansat.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod