Căsnicia dintre Andreea Marin şi Ştefan Bănică, distrusă de relaţiile extraconjugale

Andreea Marin şi Ştefan Bănică au divorţat, la începutul acestui an, iar de atunci fiecare a mers pe drumul lui, singurul lucru care îi mai lega pe cei doi foşti soţi fiind Violeta, fiica lor.

Prima care s-a afişat în public cu un nou partener a fost Andreea Marin, care a afirmat că se iubeşte cu medicul turc Tuncay Ozturk. Cu toate că Andreea şi Ştefan s-au despărţit în condiţii civilizate, între cei doi a pornit un conflict în luna iunie a acestui an. Cântăreţul a atacat-o pe fosta lui soție, dând de înțeles că relația ei cu turcul Tuncay Ozturk ar fi început pe când ei încă erau căsătoriți.

„Din momentul în care am divorţat, fosta mea sotie e liberă să facă tot ce vrea, ca şi mine de altfel. Sigur, drumurile în Turcia din ultimii doi ani şi poziţia neclară vis-a-vis de presupusa ei relaţie a trezit noi speculaţii. Potrivit celor apărute în presă rezultă că relaţia dintre ei ar fi din timpul căsătoriei noastre, însă nu vreau comentez. Din respect pentru fiica mea, dar şi pentru mine, nu vreau să vorbesc despre asta“, a spus Ştefan Bănică.

„M-a surprins că Stefan a făcut o speculaţie pe tema relaţiei mele, că ar fi început în timpul căsniciei.

Şi despre el s-au spus multe şi eu nu am fost altfel decât alături de el. M-a deranjat. Eu sunt un om care a luptat mult pentru căsnicia lui, până la capăt“, a fost răspunsul pe care Andreea Marin i l-a dat fostului ei soţ.

Mai mult de atât, Andreea Marin a spus la acea vreme că îşi doreşte să plece în Turcia alături de Violeta, însă Ştefan Bănică nu o lasă. „Vreau să merg doar eu cu ea. Avem nevoie de un timp noi două. Încă aştept acordul lui Ştefan. Ştie că vrea să mergem, dar deocamdată nu primesc acordul lui. I-am spus în repetate rânduri, e o problemă de percepţie, dar sper să rezolvăm“, a afirmat vedeta.



De la oficializarea relaţiei cu medicul turc, Andreea Marin a făcut mai multe declaraţii despre iubitul ei, iar în presă au apărut diferite poze cu cei doi în ipostaze intime. „Simt că trăiesc cu adevărat, dar asta nu are neapărat legătură cu o întâlnire specială din viaţa mea, ci cu felul meu de a fi. Sunt un om optimist, căruia nu îi place să stea prea mult pe loc.

Eu şi Tuncay suntem împreună. Nu ne ferim, dar nici nu vreau să fiu ca o carte deschisă. Nu mă feresc atunci când ies cu omul cu care formez un cuplu la cumpărături“, a spus Andreea Marin recent.

Relaţia dintre Andreea Marin şi Ştefan Bănică a fost însă zdruncinată şi de un scandal imens care a avut loc în luna septembrie a anului 2011. Atunci, Lavinia Pârva a fost surprinsă de paparazzi în timp ce intra pe strada pe care are un apartament şi Ştefan Bănică, loc în care cei doi artişti au petrecut aproximativ trei ore. Când a ieşit din apartament, Lavinia i-a văzut pe paparazzii şi i-a transmis lui Ştefan Bănică un SMS: „Nuu ieşi!“, după cum relatează ziarul Click. Cântăreţul a ieşit în stradă după alte câteva ore, timp în care la apartament au mai ajuns câţiva prieteni de-ai artistului.

„Îmi pare rău că sunt nevoită să fac precizări referitoare la un subiect pe care îl consider o fabulaţie. Am fost în Dorobanţi şi am fost asaltată de paparazzii, care m-au întrebat ce caut la Ştefan Bănică acasă.
Eu nu am ştiut până atunci că familia Bănică deţine un imobil în acel bloc. A fost o coincidenţă care a fost speculată într-un mod regretabil“
, a spus atunci Lavinia.

La acea vreme, atât Andreea Marin, cât şi Ştefan Bănică au afirmat că între artist şi cântăreaţă nu există nicio relaţie, însă acum au apărut noi fotografii cu Bănică şi Lavinia, chiar mai mult, artistul a recunoscut că are o relaţie cu aceasta. „Observ că într-o societate plină de frământări social-politice, unii nu pot dormi din cauza vieţii mele particulare. Pentru a linişti «spiritele», declar că sunt deocamdată la începutul unei relaţii cu Lavinia Pârva şi nu ascund lucrul acesta. Sunt un om matur, liber şi e dreptul fiecăruia dintre noi să-şi trăiască viaţa aşa cum consideră, fără a simţi nevoia de a da explicaţii. Este alegerea mea şi sper să o respectaţi. Multumesc!“, a spus miercuri seară, pentru Mediafax, Ştefan Bănică.

Acum, jurnaliştii de la Click se laudă că au avut dreptate în anul 2011 şi că mariajul dintre Bănică şi Marin a fost distrus de relaţiile extraconjugale ale celor doi foşti soţi.
Mai mult de atât, se spune că Lavinia este sosia Andreei, cele două dive semănând foarte mult una cu alta.

Întrebată de cei de la WOWbiz ce părere are acum despre relaţia dintre Lavinia şi Ştefan, Andreea Marin nu a vrut să facă prea multe comentarii. „Când eşti căsătorit, astfel de poveşti sunt dureroase, acum nu mă mai interesează. Ştefan este tatăl Violetei pentru mine şi atât. Mă deranjau lucrurile care se întâmplau în timpul căsniciei mele. Şi m-ar fi deranjat ce se întâmpla atunci. Nu mă interesează relaţiile fostului meu soţ. Mă interesează ca eu să am o relaţie pe care să nu o ascund şi să nu îmi fie ruşine în faţa copilului meu. Suntem doi oameni maturi şi fiecare îşi asumă tot ce face“, a spus Andreea Marin.

13 Septembrie 2013
 

Comentarii (3)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • rick pe 13 Sep 2013, 16:36
    mdea

    nu imi pare rau ca acest cuplu s a destramat. au vrut sa iasa curat din relatie si au divortat pe ascuns, ca niste lasi. acum, dupa putin timp, cateva luni, deja au alte relatii. asta inseamna cat de mult a contat ptr ei 7 ani de casatorie. adik nimic! nu tin partea nimanui: stefan banica e cunoscut ca un fustangiu si nu degeaba facea crize si s a pus in situatii jenante andreea, iar andreea e o falsa pana in varful unghiilor, care se afiseaza cu nonsalanta cu o alta cucerire. culmea e ca parva seamana cu andreea si tuncay cu stefan:)))))) in fine, e alegerea lor, dar au demonstrat ce fel de oameni sunt: superficiali. cat o sa ii tina si relatiile astea noi?!

    2
    3

  • Paula pe 13 Sep 2013, 15:43
    Bravo Andreea!

    Imi place Stefan Banica in calitate de artist insa e evident ca are probleme de adaptare in ceea ce priveste relatiile. Adica nu se multumeste cu una oricat de buna ar fi, se plictiseste probabil. N-a fost buna nici Cristina Topescu, nici Mihaela Radulescu, nici Andreea Marin ( si altele). Ma intreb cine e suficient de buna pentru el. Din cate vad Lavinia Parva e urmatoarea "victima" insa ea spera la "celebritate". Stefan Banica e genul cu care poti avea o poveste de dragoste frumoasa dar scurta. Asta ar trebui sa inteleaga femeile care viseaza la el. Omu' nu se schimba pentru nimeni. Asa e el. Take it or leave it. Andreea stia ce fel de om este si totusi si-a asumat riscul. Sunt convinsa ca au trait o poveste de dragoste ca-n filme si nu regreta. Imi place este optimista si-si continua viata. Bravo ei!

    3
    2

  • stefan banicioiu pe 13 Sep 2013, 11:49
    andreea a lu marin si-a altora, a noastra, a tuturor.

    "Eu sunt un om care a luptat mult pentru căsnicia lui, până la capăt“. Ce japita de matracuca, auzi, casnicia LUI, nu a lor.

    3
    5

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod