Casa pe care Reese Witherspoon a dat 12 milioane de dolari: 6 dormitoare, 8 băi și o grădină superbă

În materie de case, Reese Witherspoon știe clar ce vrea: spațiu pentru cei trei copii, toate dotările și o grădină somptuoasă. Vila pe care tocmai a cumpărat-o în Los Angeles cu 12 milioane de dolari îi oferă toate acestea.

Cu 11,9 milioane de dolari, Reese Witherspoon a făcut o achiziție foarte bună pentru familia ei. La mai puțin de două luni după ce a vândut o proprietate, ea a cumpărat o casă în stil Tudor în suburbia de lux Brentwood a Los Angelesului, relatează Daily Mail.

Situată în Brentwood, suburbia din Los Angeles devenită celebră după ce aici a avut loc "crima secolului", celebrul caz OJ Simpson, proprietatea pe care actrița a cumpărat-o are o suprafață de 804 metri pătrați, piscină exterioară, spa și o bucătărie modernă.

Cele șase dormitoare și opt băi oferă suficient spațiu celor cinci membri ai familiei - soțului, Jim Toth, și celor trei copii - Ava Elizabeth Philippe, Deacon Reese Philippe și Tennessee James Toth.

Noua casă a vedetei are mai multe facilități de lux, inclusiv o bucătărie cu cele mai moderne dotări, în care pot fi pregătite cele mai sofisticate meniuri.

Holul spațios care se întinde pe două etaje dă spre o sală imensă, scăldată în lumina naturală care pătrunde prin ferestrele largi, accentuând bârnele din lemn care susțin tavanul.



Dormitorul principal are o zonă lounge, șemineu, baie cu spa și balcon separat, se arată în descrierea agenției imobiliare Smith & Berg Partners.

Baia principală impresionează cu un duș ultramodern, un candelabru superb și o oglindă imensă, din podea până în tavan.

Pe lângă aceste dotări, casa impresionează cu grădina din fața curții, cu peluze de gazon despărțite de o alee din cărămidă arsă care șerpuiește spre intrare.



Actrița în vârstă de 44 de ani a făcut această investiție după ce a încasat 17 milioane de dolari pe proprietatea din Pacific Palisades pe care a vândut-o în aprilie. Witherspoon cumpărase această casă nefinisată, în 2014, cu 12,7 milioane de dolari și a obținut un profit de 4,3 milioane de dolari.



Această casă a fost reședința actriței și a celui de-al doilea ei soț, Toth, cu care s-a căsătorit în 2011 și cu care are un băiețel în vârstă de șapte ani, Tennessee.

Witherspoon mai are o fiică, Ava, în vârstă de 20 de ani și un băiat, Deacon, în vârstă de 16 ani, din căsnicia cu actorul Ryan Philippe. Cei doi au divorțat în 2008.

Vedeta din "Blonda de la Drept" a semnat în luna mai un contract pentru a juca în două comedii romantice produse de Netflix: "Your Place Or Mine" și "The Cactus".

Citește și: Ashton Kutcher și Mila Kunis lansează acțiunea „Prima Casă“.
Prețul pe care îl cer pentru o vilă din Beverly Hills



Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod