Casa ca în filme a legendarei Marilyn Monroe: Lux, clasă și rafinament!

Vila din Los Angeles care i-a aparținut legendarei starlete Marilyn Monroe arată ca în filme. Locuința cu 9 dormitoare și 10 băi are un preț exorbitant.

Ca să înțelegi cât de puternică a fost fascinația pe care a exercitat-o Marilyn în epoca ei și de ce figura sa legendară este atât de populară și astăzi, ar trebui să te gândești că o femeie care ar putea cumula, printr-un miracol, toate calitățile fizice perfecte ale starurilor de azi, și tot n-ar fi suficient. Să ne înțelegem: femei frumoase, chiar mai frumoase, au mai fost și vor mai fi, dar MM a avut ceva deosebit.

Marilyn Monroe este venerată și astăzi, la aproape 60 de ani de la moartea ei. Fotografiile în care apare starleta americană, obiectele care i-au aparținut, imaginile video și orice lucru care a avut legătură cu ea sunt vânate de colecționari și se vând contra unor sume impresionante.

Dar ceea ce vei vedea aici e ca-n filme: casa în care se ascundea Marilyn te lasă cu gura căscată, pur și simplu.

Conacul istoric Owlwood Estate este cea mai râvnită proprietate imobiliară din Los Angeles și una dintre cele mai luxoase proprietăți din Statele Unite. Casa se învecinează cu renumitul Sunset Boulevard și Los Angeles Country Club și a fost folosită de Marilyn Monroe ca un refugiu pe vremea când era iubita lui Joseph Schenck, fondatorul studiourilor 20th Century Fox.

Joseph Schenck, care a fost și primul președinte al Uniunii Artiștilor din SUA, a cunoscut-o pe Marilyn într-un studio, iar relația lor apropiată a stârnit speculații în epocă privind o relație secretă între ei, dar starleta a negat aceste zvonuri.
Se spune că vedeta se întâlnea cu Schenck în această casă. 

Construită de arhitectul Robert D. Farquhar în stil neo-renascentist italian pe un teren de patru hectare din zona selectă Holmby Hills, această casă uimitoare cu nouă dormitoare și zece băi a fost locuită de câteva dintre cele mai proeminente figuri de la finalizarea sa, în 1930.

De-a lungul anilor, conacul a fost locuit de starurile de la Hollywood, printre care Tony Curtis, Sonny și Cher. În 2017, a găzduit o petrecere organizată de Jay-Z cu ocazia Premiilor Grammy la care au participat staruri precum Rihanna, Nick Jonas și DJ Khaled, relatează Daily Mail.

Proprietatea impozantă care mai include o casă de oaspeți și dependințe pentru echipa de întreținere este acum de vânzare la un preț exorbitant, pe măsura aspectului și dotărilor grandioase: 115 milioane de dolari.

Casa a fost comandată de întreprinzătorul britanic Arthur Letts, care a făcut avere în California transformând un magazin falimentar din Los Angeles în supermagazinul The Broadway.
El a avut proiectul vizionar al transformării zonei Holmby Hills într-un cartier rezidențial de lux, dar a murit înainte de a apuca să-și vadă visul împlinit. Casa a fost construită de văduva lui, Florence Letts Quinn, și de următorul ei soț, omul de afaceri Charles H. Quinn. Conacul Owlwood a devenit astfel cea mai impunătoare proprietate din întreg districtul.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod