Carmen Harra: 9 tâmpenii spuse de clarvăzătoare la TV

de Ileana Voicu Ghinea, 10 Martie 2012

La un anumit interval de timp, apare la TV clarvăzătoarea Carmen Harra. Pentru cine nu ştie despre ce este vorba, Carmen Harra este o cântăreaţă devenită celebră în comunism care, din cauza sistemului, a ales să plece dincolo, în lumea... "civilizată".
La un anumit interval de timp, apare la TV clarvăzătoarea Carmen Harra. Pentru cine nu ştie despre ce este vorba, Carmen Harra este o cântăreaţă devenită celebră în comunism care, din cauza sistemului, a ales să plece dincolo, în lumea... "civilizată". În 1983 a ajuns mai întâi în Suedia, pentru ca mai apoi să se stabilească definitiv în Statele Unite ale Americii.

Acolo a lăsat baltă muzica, alegând să presteze o activitate care prinde foarte bine la americani, clarviziunea sau "ghicitul în.... diverse", după cum este cunoscut acest principiu la noi.

"Eu folosesc psihologia cognitivă, ajut oamenii din punct de vedere psihologic să-şi dea seama de problemele lor mentale, emoţionale... combin psihologia cu toate ştiinţele astea vechi, de la numerologie până la felul în care ştii să-ţi foloseşti energia şi până la accesarea subconştientului prin hipnoză", explica Harra la un moment dat.

De-a lungul timpului, în cadrul emisiunilor la care a participat, Carmen Harra a făcut senzaţie cu declaraţiile şi previziunile incredibile pe care le-a făcut. Unele dintre ele au fost chiar... ieşite din comun.

"Jennifer Lopez s-a oferit să-mi interpreteze rolul, dar am refuzat"


Proaspăt revenită în România, în aceste zile Carmen Harra face turul obişnuit al emisiunilor TV. Într-una dintre aceste vizite, previzionara a făcut o declaraţie şoc. Cel mai nou proiect al ei este să realizeze un film autobiografic... Bomba abia acum vine! Cea care s-a oferit să interpreteze rolul Carmen Harra în această producţie a fost Jennifer Lopez pe care, însă, românca a refuzat-o. "Aici în SUA urmează să se facă un film despre viaţa mea. Jennifer Lopez s-a oferit să-mi interpreteze rolul, dar am refuzat, deoarece nu cred că mă reprezintă".

Pierdut oameni bogaţi! Găsiţi la coadă, la uşa lui Carmen Harra


Nu este o glumă, este doar o interpretare logică a celor spuse chiar de bruneta. "Oameni care erau cei mai bogaţi din lume stăteau la coadă să vorbească cu mine!". Un lucru cât se poate de adevărat dacă ne gândim ce succes răsunător au astfel de practici şi la noi în ţară. Să ne amintim cazuri precum cel al Oanei Zăvoranu, al soţilor Borcea sau al lui Cătălin Botezatu, care au recunoscut cu toţii că nu doar o dată au apelat la vrăjitoare.

Cutremurul ratat din 2010


În plin an 2010, pe baza isteriei provocate de sfârşitul lumii şi de un posibil mare dezastru care ameninţă viaţa pe Pământ, Carmen Harra venea cu o previziunea aproape apocaliptică. Previzionara spunea că în 2010 România va fi lovită de un cutremur devastator, mai mare decât cel din 1977, cu multe victime şi pagube materiale. Cei drept, Harra a ghicit ceva, dar nu tot şi nu bine. Cutremurul devastator a fost în 2011 şi nu în 2010, în Turcia nu în România.

Carmen Harra a vorbit cu Mădălina Manole după ce aceasta a murit


"Nu m-am sinucis şi regret că port această stigmă şi că am fost condamnată pentru ceva ce n-am făcut". Aceasta este prima declaraţie făcută de Mădălina Manole după moarte, prin intermediul vizionarei. "Petru şi mama lui nu au chemat Salvarea imediat dupa ce m-au găsit. Amândoi se uitau la mine şi nu ştiau ce să facă. Mesajul găsit pe telefonul mobil nu este scris de mine, ci de Petru", se pare că ar mai fi spus artista.
Carmen Harra, mină de aur pentru moderatorii TV


Pe lângă discuţiile pe care le poartă cu cei trecuţi în nefiinţă şi pe lângă cutremurele pe care le simte mai mult sau mai puţin, Harra le spune de bine şi moderatorilor TV. După ce a fost invitată la emisiunea "O dată-n viaţă", Carmen Harra şi-a dat seama că poate să zică ceva de bine şi în această direcţie. "Văd că emisiunea va avea succes în continuare. Românii o vor urmări şi o vor iubi din ce în ce mai mult. Simt că Iuliana Tudor face ceea ce-şi doreşte şi că este cu tot sufletul alături de acest proiect. Şi, nu mă-ntrebaţi de ce... simt că va scrie o carte la un moment dat".

Să nu mai vorbim despre chestiunile evidente pe care le spune


Dacă spun că mâine va fi duminică mă pot considera vizionară? Cam despre acest lucru este vorba în următoarea previziune pe care Harra a făcut-o în legătură cu viaţa şi opera lui Cătălin Botezatu: "Tot sufletul tău este în cariera ta. Ai avut o refulare emoţională în carieră. Nu ai avut acel suflet pereche după care te uiţi de atâţia ani. În viaţa ta vine cineva neaşteptat, o să-mi spui peste ani!".

Trebuie să-şi dea acordul ca Angelina să-l ia pe Brad


"I-am spus Angelinei să nu se căsătorească cu Brad Pitt pentru că este în anul 9 şi s-ar putea să îi eşueze. Acum mai aşteaptă un an! Când Pitt s-a căsătorit cu Jennifer, am fost la tv şi le-am spus că uniunea lor va dura doar 3 ani. Şi aşa a fost!", a mărturisit Carmen Harra pentru Antena 1. Astfel a fost desluşit unul dintre cele mai mari dileme de la Hollywood.

Andreea Marin nu a anunţat că este gravidă


"Categoric, Andreea Marin şi Ştefan Bănică jr vor mai avea încă un copil împreună, cel mai probabil un băiat. Ea va anunţa în 2011 că e însărcinată. Ca urmare a dorinţei ei de a avea încă un copil, sunt şanse mici să revină în televiziune în următorul an, însă va reveni", spunea Harra acum un an şi jumătate. Iată că nu a fost tocmai aşa. Din păcate pentru Andreea Marin şi Ştefan Bănică anunţul pe care l-a făcut fosta divă a Surprizelor nu a fost legat de o sarcină, ci despre o problemă de sănătate la coloană pe care o tratează de mai mult timp în Turcia.Vor avea o fetiţă, reîncarnarea Priţesei Diana, dar va fi băieţel? Sau... cum?


"Această karma a familiei regale nu este una pozitivă. Mariajul lor este fondat pe sentimente reale, dar eu cred că William şi Kate vor rezista între 5 şi 12 ani. Nu va fi de vină presiunea mediatică, ci este vorba de karma familiei. Ei doi vor avea însă foarte curând un copil. Prinţesa Diana se va reîncarna în fetiţa Prinţului William. Sunt convinsă că va veni un copil foarte curând şi acesta va avea de-a face cu data morţii Prinţesei Diana. Probabil că ei vor avea şi un băiat", a spus Harra la emisiunea "Acces Direct".

Recomandă acest articol:

Facebook Twitter gplus

Dacă ţi-a plăcut acest articol, te așteptăm și pe pagina noastră de Facebook!

 

Comentarii (34)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

 • izabela pe 23 Dec 2015, 03:25
  wow

  Jenifer Lopez nu are alta treaba decit sa se ofere sa joace rolul doamnei Carmen ???? sau ca I-a spus Angelinei sa nu se marite cu Brad Pitt de ubde scoate aiurelile astea ?ce de bazaconii spune doamne

  0
  0

 • marcela pe 6 Sep 2013, 23:43
  carmen clarvazatoare

  AM AVUT O VIZIUNE...SE FACEA CA MADAM CARMEN ERA DUSA CU PLUTA,APOI AM REVENIT LA REALITATE SI AM CONSTATAT CA ERA ADEVARUL ADEVARAT

  4
  0

 • ana pe 13 Dec 2012, 15:09
  carmen hara

  Buna ziua....mai oameni buni altceva nu aveti mai bun de facut decat sa criticati pe altul....asta e invidia din om....veniti si voi cu aberati atunci la televizor si faceti si voi milionele ei ...daca sunteti atat de destepti....libera alegere exista...schimbi canalul, aaaaaaaaa dar noi suntem prea smecheri sa schimbal canalul , e mai bine sa ne uitam si apoi sa comentam , de ne place barfa.....Fiecare pe lumea asta e pus cu un scop, Ea este cine este face ce vrea nu cere nimanui de pomana asa ca.....ridicati-va de pe canapea si faceti ceva util , nu mai injurati sau barfiti ....Maturizati-va

  4
  7

 • Isabela pe 22 Nov 2012, 00:38
  Carmen Harra

  Totusi un lucru s-a adeverit:Monica Columbeanu a divortat si si-a gasit alt barbat foarte repede.

  3
  3

 • ANA New York pe 7 Apr 2012, 03:37
  Mincinoasa mincinosilor!

  Din text reiese ca vrajitoarea mincinoasa a vorbit cu spiritul MM si ca i-ar fi spus cintareata urmatoarele: "nu m-am sinucis regret ca sint condamnata pentru ceva ce nu am facut. si ca Petru .si mama lui nu au chemat salvarea imediat ce m-au gasit,amindoi se uitau la mine si nu stiau ce sa faca " Deci reiese mai clar ca buna ziua ca nu a fost omorita,ca ea a baut mai mult un pic decit si-a propus,si ca ei speriati nu au chemat pe nimeni in ajutor. Tot aceasta vrajitoare nenorocita a afirmat privindu-ne in ochi ca Petru si mama sa au omorit-o,ca au tirit-o pe scari si au dus-o jos si apori i-au turnat otrava pe git.,numindu-i pe acestia doi criminali. Vedeti oameni buni cit de usor vorbeste aceasta neavenita facind acuzatii deosebit de grave. De altfel si D-nul Manole a recunoscut si s-a impacat cu gindul sinuciderii dar a vrut sa-l menajeze pe nepotel cum ca mama sa a fost o sinucigasa,dar nu a precupetit nici un efort in ai face tatal si pe bunica paterna criminali timp de doi ani de zile,de parca faptul ca a avut un tata si o bunica criminali ca i-au omorit mama,era mai simplu si mai usor pentru Petru JR. Ce parinte corect si iubitor,va dati seama. Adevarul a iesit la lumina multumita rugaciunilor noastre ca adevarul sa iasa la lumina.Ce vreti mai clar decit atit ?

  9
  3

 • numele pe 7 Apr 2012, 03:19
  Mm

  astept postarea anterioara.

  2
  0

 • DODI pe 17 Mar 2012, 11:13
  HARA-BABURA ? O POCNITOARE TV !

  LA CAT MINTE ASTA..ALIAS HARA-BABURA...AR TREBUII SA INGHETE TOT GLOBUL NU NUMAI STUDIOURILE TV SI EMISIUNILE IN CARE SE PREZINTA..E DE INTELES CA POSTURILE TV SI EMISIUNILE LOR VOR SA-SI FACA AUDIENTA,DAR NIMENI NU SESIZEAZA CA INSEALA LUMEA CU ANUNTURILE ERONATE ALE EI,....D.N.A. CE FACI ,NU TE SESIZEZI DE PORCARIILE SI INSELACIUNILE ACESTEI HARA-BABURA ?

  6
  1

 • nelu pe 15 Mar 2012, 10:54
  escroci la tv

  stiti vorba"prostim poporu cu televizoru"?ei asta se intampla si cu aceasta escroaca care si-a gasit fraierii peste hotare sincer nu mai ai ce vedea la tv

  10
  0

 • lorelai pe 14 Mar 2012, 21:18
  putin respect

  Mai oameni buni,nu mai aveti putin respect?Ce-i cu limbajul acesta murdar?In anii 80 Carmen a fost o VOCE f. buna in trupa,f.f.f. apreciata de public,dar voua va plac numai manelele, probabil. Stiu ca muriti de invidie,dar fiecare e cu norocul lui.Mai lasati rautatea si invatati mai bine sa scrieti corect romaneste, ca vad muuulte greseli de ortografie.50% daca s-a adeverit din previziunile ei si e mare lucru ,sa stiti!Rusine sa va fie!

  8
  6

 • dana pe 12 Mar 2012, 21:28
  @ io

  multam ptr compartir. si eu gindesc la fel.thumb up ptr tine

  4
  5

 • CLEMETINA pe 12 Mar 2012, 18:44
  COMENTARII

  ROXANA PRINȚESA ARDELULUI FATA TA ESTE SANDA LUI MAFOME

  2
  2

 • MARIA ELENA pe 12 Mar 2012, 18:43
  COMENTARII

  carmen harra si fiica sa se mănă cu nadia cofeza si alexandra fica lui harra se amnă cu nicoleta fatal lui nadia roxana prințesa este rău mieardealului unA CÎNTĂ CA LA ÎN MORMÎTARE

  3
  2

 • Mmmm pe 12 Mar 2012, 04:02
  Pentru cei din turma

  Daca aveti ocazia, puteti sa va informati pe internet cine este si ce face Carmen Harra. Se pare ca este o persoana destul cunoscuta in lumea showbiz-ului ca Celebrity Spiritual Advisor ( http://www.youtube.com/watch?v=OjeP--Dqkms). Tind sa cred Carmen Harra are nevoie de aprecierile voastre. Am impresia ca mult apreciatele posturi de televiziunile din tara au tot interesul sa isi ridice nivelul de rating provocandu-va pe voi ca telespectatori sa va uitati la tampeniile lor, si totodata promoveaza imaginile mult dorite atingandu-si astfel scopul. Din pacate voi telespectatorilor si cititorilor de reviste de scandal nu va alegeti cu nimic. Va lasati distrasi de tot felul de fleacuri, astfel incat nu realizati faptul ca sunteti manipulati, si asta este trist de tot.

  5
  8

 • amor_sempiternus pe 11 Mar 2012, 21:13
  Dumnezeule ce spurcaciune!!!

  dar eu inca nu am inteles, cine ii de fapt Carmen Harra de i se acorda atata atentie, de parca ar si fii cineva !!!?

  13
  3

 • marga pe 11 Mar 2012, 20:11
  TeBULESCU

  Doamne ,,,ce prostanac esti , mai omule, cumpara-ti naibii o oglinda

  3
  3

 • elena pe 11 Mar 2012, 19:55
  cu viitoarele generatii cum ramane?

  cum televiziunile promoveaza modele de oameni,as dori sa nu ni se mai serveasca pe post de "intrupare a visului" romanesc,american,oriental etc.tot felul de inse-sau insi dupa caz.EU pot SA SCHIMB CANALUL si nu ma mai pot influenta ,dar exista TINERI in tara asta ai caror parinti poate nu-i pot controla in fiecare clipa(sunt la servici sau cine stie prin ce tari sa castige un ban).Spectatorii scandalurilor de azi sunt repetentii de maine.

  5
  1

 • Andrei pe 11 Mar 2012, 19:49
  escrocii

  mor de dragul acestor "spritualizati" cu sapte vile, cu 30 de masini in curte, cu tone de bijuterii, cu haine scumpe... dar plini de compasiune si care dau buluc la tv sa spuna lumii ca nu banii nu conteaza deloc in viata ! marsh ! niste escroci care dau consultatii pe milioane ! niste ipocriti care prostesc lumea ! porcilor Iisus a murit sarac si in picuorele goale ! sa va fie rusine !

  11
  2

 • irina pe 11 Mar 2012, 15:15
  Nimic despre kitsch?

  Nimic despre kitschul din casele ei,care a culminat cu baia plina de tablouri(bineinteles f.scumpe) ,asortate cu culoarea gresiei si faiantei.Saubdespre muntele de inele"pretioase"de pe pat si al caror pret il stia cu precizie.Ceva mai penibil n-am vazut de mult.

  23
  2

 • ioana pe 11 Mar 2012, 15:14
  Schimbati canalul!

  Care-i problema voastra? Nu va place, pa... puiu, schimbati canalul, cine va obliga? Stiu sigur ca are tot ce a spus ca are, proprietati, valori, etc. Singura diferenta este ca americanii sunt mai creduli decat romanii si nu asa barfitori si negri in cerul gurii!

  4
  17

 • popescu.ginna pe 11 Mar 2012, 10:49
  exagerari la nivel exponential!!!

  cred si eu k a venit sa-si faca reclama gratuita...si sa mai cistige niste bani de la televiziunile "de cacat"din Romania... de unde atita talent,premonitii si frumusete?!poate in mintea lor...ia sa ne mai lase dracu in pace cu exagerarile,minciunile si cultivarea eului...sa stea la ea acolo daca e asa bine,de ce vine aici,la prosti sa se laude..cu ce? cu toale,cu bani...sunt niste babe refulate,frustrate pe care nu le mai baga nimeni in seama....

  22
  5

 • muntean pe 11 Mar 2012, 09:40
  ghicitoare ratata

  nu inteleg de ce o tot aduce Maruta in emisiune dupa tote previziunile ei ratate

  22
  4

 • camy pe 11 Mar 2012, 08:42
  harra

  dute naibi de mincinoasa,lasa vrajala si prefacatoria si dute de unde ai venit,tiganca jegoasa!

  30
  6

 • ciciolina pe 11 Mar 2012, 06:45
  timpite femei!

  90% din ce vorbeste Harra este minciuna....ce case, cebogatie...vai si amar de capul ei de aberatii..cu bijuteriile si tablourile ei tiganesti......cine n a mai vazut palmieri si piscine jegoase!!!!!!.....toata atentia si valoarea lor e in tzoale si tocuri...vai si amar de capu proastelor...cu toate Hermesurile si Chanelurile lor n au clasa de loc...sa te lauzi cu ce ai prin casa, closete.....ce i ltzigania ast/// si noi prosti mai tinem tv pe canalul respectiv!.....treziti va!

  35
  7

 • silviu pe 10 Mar 2012, 23:41
  Harra

  9 prostii din 9 :)))

  37
  9

 • io pe 10 Mar 2012, 19:45
  vorbe

  cineva spunea ...noi spunem despre ceilalti, ceea ce de fapt vedem in noi,pana la urma cine santem noi sa judecam pe alti?s au mai exact ;;;Tao nu lupta ,dar invinge intotdeauna;;

  12
  15

 • elena pe 10 Mar 2012, 11:53
  vai de noi si vai de ele

  sunt scarbita de aparitia distinsei doamne alaturi de fata la o emisiune tv.acum trebuie sa te lauzi CAT DE MARE AI FUNDU?!!!

  45
  5

 • AIHNOUA pe 10 Mar 2012, 11:23
  carmen hara

  mai oameni buni da ce aveti cu saracele femei...v-a gasit invidia sau ce?eu le admir si as vrea eu sa am norocul lor...asta-i viata!

  22
  31

 • Icsa pe 10 Mar 2012, 11:22
  Halal "jurnalism"....

  Vai, doamna jurnalista cu pretentii.... asta e titlu de articol? "9 tampenii..."? Asta e exprimare de jurnalist? Nicio mirare ca eva s-a tranformat in OTV online....

  21
  20

 • anyta7 pe 10 Mar 2012, 11:04
  ????????????

  tiganca ordinara

  19
  17

 • Mariana pe 10 Mar 2012, 10:30
  Carmen Hara

  Eu una nu prea m-am mai uitat la TV, dar cum am vazut pen Carmen Hara ca si-o prezinta pe Pitzi de fiisa la TV, mi-am zis gata o alta pitipoanca pe firmament. Ce ca are casa de nu stiu cat, ca fiisa e curtata la Hollywood. E curtata pe dracu. Ce si-or fi zis ele un pic de publicitate mincinoasa si gata ne este bagata pe gat o alta curva-vedeta tv. Bineinteles ca e la mintea cocosului, ca daca se bateau cei de la Hollywood pe ea, nici dracu nu se uita la Romania noastra. Numai minciuni de rahat. Sa se spuna dracu la TV ca totul e o minciuna, si ca o alta curva vrea sa se afirme. Sa nu mai vina toate curvele cu tot felul de minciuni si sa ni se bage pe gat. Ca nu sunterm chiar o natie de prosti. Ne mai dam seama si de cum sta treaba in realitate.

  41
  11

 • marianavieru86 pe 10 Mar 2012, 10:21
  mincinoasa

  aberaratii si iar aberatii....

  41
  9

 • tarcea elena pe 10 Mar 2012, 07:05
  la cacealma..

  camd vorbeste tanti asta parca ii aud pe fratimiu cand jucam poker.....numai la cacealma...ea ca ea..da s-o vedeti pe fii sa.....ea prezice dar habar nu are desprecine e vorba:))

  33
  6

 • rralluca pe 10 Mar 2012, 02:33
  sunteti cam analfabeti

  astfel a fost deslusit unul dintre dileme?

  21
  13

 • TeBULESCU pe 10 Mar 2012, 02:03
  E o patachina

  " Prinţesa Diana se va reîncarna în fetiţa Prinţului William " :)) adica masa va fi fisa :)) Luiarai FOC de panarama, cu previziunilii tale. Mai alartaieri a fost cu fisa la Cancan Tv. Aia e PITIPOANCA americanca, vorbelea ca tigani si in romana si in engleza, ca cica a uitat unele cuvinte. Ne arata cum sa faca CURU' mare fetele la sala. Adevaru ca avea CUR, care merita nitica PUTA in el :> :)). Toate panaramele sunt la tv acu'.

  46
  17

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod