muzica

Carla's Dreams, numărul 1 pe YouTube

Trupa Carla’s Dreams este, pentru al doilea an consecutiv, în topul celor mai populare videoclipuri muzicale de pe YouTube, având şi cele mai multe menţiuni în lista YouTube Rewind 2016, prezentată de Google.

Primul loc în top este ocupat de piesa "În pielea mea", urmată de "Acele", iar pe locul 5 se află videoclipul "Imperfect". Andra se regăseşte şi ea cu două video-uri în top: "Without You" (locul 6) şi "Iubirea schimbă tot" (locul 8).

Piesa “Condimente” a lui Nosfe si Rubi isi pune amprenta pe ambele liste YouTube Rewind de anul acesta: orginalul întregind podiumul videoclipurilor muzicale, iar cover-ul după ea făcut de Noaptea Târziu este locul doi în topul video-urilor virale, informează News.ro.



Pe locul 4 este Willy William, cu "Ego", pe 7 se află Nicole Cherry feat Connect-R, cu melodia "Se poartă vara", iar Delia şi Deepcentral, cu piesa "Gura ta" sunt pe locul 9, locul 10 revenind lui Vescan feat. Florin Ristei, cu Las-o.

În cea de a patra ediţie YouTube Rewind Romania, topurile includ, cu puţine excepţii, creaţii româneşti. Listele YouTube Rewind cuprind video-uri încărcate în 2016 şi sunt create pe baza vizualizărilor din România, luând în calcul şi gradul de interactivitate al video-urilor şi tipul lor.
Astfel, se regăseşte continut creat de televiziunile traditionale, vlogguri, animatie sau parodii, alaturi de hit-urile acestui an.

Potrivit agenţiei citate, anul 2016 a adus şi primul vlogger al carui canal a depăşit un milion de abonaţi - Mikey Has.

În prezent, în România există 4 canele de YouTube care au depăşit bariera de 1 milion de abonaţi - RotonMusicTV, MediaProMusic, DubstepGutter si Mikey Has, alte două canale trecând peste pragul de 2 milioane de abonaţi: Inna şi Cat Music.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
7 Decembrie 2016
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod