Care sunt cele patru lucruri care îi fac dimineața frumoasă lui Horia Brenciu

Horia Brenciu a fost luni dimineața invitatul Lianei Stanciu și al lui Raul Brebu la Magic Start, matinalul cu cea mai multă muzică de la Magic FM.
Artistul, care va lansa pe 24 octombrie albumul 40+, le-a dezvăluit fanilor planurile sale muzicale și ce rol joacă în viața personală cifra 4.

„În urmă cu doi ani, la Sala Palatului, anunțam: Doamnelor și domnilor, în această toamnă vine albumul '40'. Între timp, au fost tot felul de spectacole, emisiuni de televiziune și alte nebunii și n-am mai reușit să-l fac. Acum s-au adunat piesele și în ultimul an am lucrat în studio foarte mult pentru acest album alături de echipa mea”, a povestit Horia Brenciu.

Invitatul a povestit că pe album sunt 14 piese.
„Fiecare piesă reflectă câte o stare, câte un sentiment”, a adăugat el.

Provocat de Liana Stanciu, Horia Brenciu a dezvăluit și care este semnificația cifrei 4 în viața personală. „Eu am acasă patru fete”, a spus cântărețul. De asemenea, invitatul a relatat și care sunt cele patru lucruri care îi fac dimineața frumoasă: „Cafeaua, țipătul lu' fiică-mea aia mică, plecarea la școală a celei mijlocii, a Mariei de 15 ani, și nevastă-mea, care zice: 'Băi, iar ai parcat greșit mașina?'”.

Brenciu a povestit la Magic FM și cum a ajuns să cânte o piesă împreună cu Delia Matache.
„Eu nu colaborez decât cu cine îmi place, ca să fie clar pentru toată lumea. Delia este absolut imprevizibilă, lucru care îmi place foarte mult. Față de toate experiențele ei de la X Factor din edițiile trecute, este plină de viață și mă bucur că a renăscut, ca și când ar fi renăscut alături de mine și de alături de colegul meu mai tânăr, Ștefan Bănică”, a glumit el. „Ștefan e perfect. Chiar asta îl întrebam: 'Ștefane, cum merg operațiile estetice în Elveția?'.
'Băi, nu m-am dus'”
, a continuat el.

„Delia este o persoană extraordinară, cu o voce formidabilă și este de departe una dintre cele mai carismatice vedete feminine de la noi din țară, cu experiență, sex appeal, cu toate elementele care să mă bucure pe mine să colaborez cu ea. O singură noapte ne-a luat înregistrarea în studio”, a declarat Horia Brenciu la Magic FM.

„Delia este cea mai gurmandă femeie pe care am văzut-o vreodată. Dar, paradoxal, nu se îngrașă. Și nu face mult sport”, a mai spus artistul.
20 Octombrie 2014
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod