Cara Delevingne e sătulă de lumea modei: „Nu dau doi bani pe cum arăt“

Cara Delevingne s-a săturat de lumea modei


Interviul foarte sincer acordat de Cara survine după apariţia ei foarte stilizată de la premiera londoneză de luni a filmului "Valerian", unde influenţa modei şi experienţa sa din această industrie sunt evidente, notează cotidianul britanic Daily Mail.

Cara Delevingne este pasionată din copilărie de actorie. A jucat în câteva piese de teatru la şcoală, dar apoi a abandonat ideea de a deveni actriţă pentru a-şi urma sora, Poppy, în modelling.

După ce a ajuns top model şi a pozat pentru Vogue, GQ şi Cosmopolitan, ea vrea acum să-şi regăsească prima dragoste. "Să fiu sinceră, actoria este ceva ce mi-am dorit toată viaţa. Mă învaţă atât de multe despre mine şi despre viaţă şi este ceea ce mi-am dorit mereu să fac. Mă face fericită", a mărturisit ea în interviul amintit.

După ce a jucat deja în producţii precum "Paper Towns" şi "DC juggernaut Suicide Squad", Cara încearcă acum să-şi clădească un nume în lumea filmului cu rolul din "Valerian".
Filmul i-a dat ocazia de a-şi pune în valoare aptitudinile alături de partenerul din poveste, Dane DeHaan (31 de ani). "Dan e un actor incredibil şi efectiv am stat pe capul lui şase luni şi l-am pisat continuu", a glumit ea.

Cara Delevingne şi-a făcut debutul în actorie în 2012 cu un rol minor în filmul "Anna Karenina". După aceea, ea a mai apărut în "Paper Towns", adaptarea lui John Green din 2015. Următorul său rol important a fost cel al unei răufăcătoare, Enchantress, din filmul "Suicide Squad" lansat în SUA în august 2016, în care a jucat alături de Jared Leto, Margot Robbie şi Will Smith.

Cara Jocelyn Delevingne s-a născut în Londra în 1992 şi face parte dintr-o familie înstărită cu strămoşi printre care se numără viconţi (Greenwood) şi baroni (Hulton, Faudel-Phillips).
Ea a fost de mai multe ori imaginea casei Burberry şi a lucrat cu numeroase companii precum H&M, Zara şi Chanel. Cara a defilat pe marile podiumuri ale modei pentru case precum Moschino, Jason Wu, Oscar de la Renta, Burberry, Dolce & Gabbana, Fendi şi Stella McCartney.



Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
19 August 2017
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod