Căpitanul Picard e pe mâini bune: Cum arată soţia actorului din „Star Trek“

Patrick Stewart
La 76 de ani, starul britanic este neschimbat. Meritul îi aparţine şi soţiei lui, care are doar jumătate din vârsta sa


Într-un interviu publicat de The Mail on Sunday’s Event magazine, Ozell a mărturisit că partea cea mai grea a relaţiei cu Patrick a fost întâlnirea ei cu cei doi copii ai actorului, din primul lui mariaj, cu Sheila Falconer. Cei doi au acum 42 respectiv 47 de ani şi sunt mai în vârstă decât ea. "Era un teritoriu pe care am intrat cu mare grijă. Nu am vrut să fie ceva forţat, dar ei au fost foarte deschişi", a spus ea.

Sunny a vorbit deschis şi despre diferenţa de vârstă dintre ea şi Patrick: "El e un spirit atât de tânăr şi reuşim să trecem peste această distanţă de timp dintre noi.

Nu contează prea mult. E într-o formă mai bună decât mine, ceea ce mă enervează."

"Îmi amintesc bine a 40-a mea aniversare şi jur că parcă a fost ieri. Aveam un pic de artrită, dar acum nu simt ceva diferit", a spus, la rândul său, Patrick Stewart.

Devenit celebru graţie rolului căpitanului Jean-Luc Picard din serialul "Star Trek", actorul britanic a putut fi văzut în ultimii ani în toate filmele din franciza "X-Men", în rolul Profesorului Charles Xavier, cunoscut ca Profesor X, pe care l-a reluat şi în cea mai recentă producţie a francizei, "X-Men: Viitorul este trecut", de Bryan Singer.


Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
24 Octombrie 2017
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod