Cântecul dulce al răzbunării: Cum a făcut de râs Lady Gaga grupul de Facebook care îi jura că nu va ajunge niciodată celebră

Grupul de pe Facebook care o ura pe tânăra Stefani Germanotta a confirmat zicala "Cine râde la urmă râde mai bine"


Anii de colegiu n-au fost primii în care ea era ținta ironiilor. Părinții au înscris-o la Convent of Sacred Heart, o școală catolică, unde a făcut repede cunoștință cu răutățile colegilor. "Aveam sprâncenele mari, ca ale Evitei. Mă bronzam, aveam un bronz intens la școală și toți ziceau - de ce naiba ești așa portocalie, de ce-ți aranjezi părul așa, ești lesbiană? Uneori nici nu mă mai duceam la școală", a povestit vedeta în 2011, pentru revista Rolling Stone.

Ce nu te omoară va încerca din nou: Lady Gaga nu-și amintește ca agresiunile să fi încetat în timpul școlii.

Dar asta a îndârjit-o mai tare și a ajutat-o să meargă înainte, orice ar fi. La 11 ani, a început să ia lecții de canto cu Don Lawrence, profesoara cu care a lucrat Christina Aguilera, și cu care a continuat colaborarea chiar și după ce cariera sa "a decolat". A luat lecții de pian și a urmat cursuri de actorie, iar aceste aptitudini aveau să o ajute să ia Oscarul.

Concentrată pe cariera sa muzicală, Stefani s-a înscris cu mari speranțe la NYU, Tisch School Of The Arts din New York, dar și-a asumat riscul și a renunțat la studii pentru a-și începe cariera muzicală. "Mi-am lăsat familia, am închiriat cel mai ieftin apartament pe care l-am găsit și am mâncat numai porcării până când m-a ascultat cineva", a povestit ea pentru New York Magazine.

La 19 ani, tânăra Germanotta credea că a dat lovitura cea mare când a semnat primul ei contract cu Def Jam Recordings, casă de discuri americană, deținută de Universal Music Group.
Dar n-a fost să fie: după numai trei luni a fost anunțată că nu-i potrivită pentru ei. Ce greșeală!

Ca de fiecare dată, Lady Gaga a încasat-o și pe asta, a strâns din dinți și a continuat să-și încerce șansele. În 2008, iubitul ei de atunci, Rob Fusari, a dus-o la Interscope Records, casă de discuri deținută de Universal Music Group. Îi "rezolvase" să intre nu ca artistă, ci pentru un post de compozitor, dar a fost suficient pentru ea - atunci s-a născut o stea. A compus pentru mulți artiști, de la Fergie la Pussycat Dolls și chiar Britney Spears. Stelele s-au aliniat când ea a cântat o piesă, iar Akon a ascultat înregistrarea, i-a plăcut și i-a oferit un contract.

După nesfârșite ironii, Stefani a ajuns cântăreață și acum este și actriță.
A fost nominalizată la 24 de premii Grammy și a câștigat nouă. În 2018 și-a făcut debutul la Hollywood cu ajutorul prietenului Bradley Cooper care a crezut enorm în ea și a câștigat un Oscar pentru superba piesă "Shallow". Iar în discursul din seara Oscarurilor nu i-a uitat pe cei care încearcă să-și găsească drumul spre glorie, muncind în anonimat. Cândva, Lady Gaga a fost ca ei și știe bine prin ce trec: "Dacă sunteți acasă și stați pe canapea și vedeți asta chiar acum, vreau să vă spun tuturor că e o muncă grea. Am muncit din greu mult timp și, știți, nu contează doar să câștigi... Contează să nu renunți. Dacă aveți un vis, luptați pentru el.
Există o disciplină a pasiunii. Și nu contează de câte ori sunteți respinși sau de câte ori cădeți sau sunteți învinși. Contează de câte ori vă ridicați și aveți curajul de a continua"
, le-a transmis vedeta.


Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod