Cântărețul român Matteo a devenit star în Asia datorită unei melodii din 2013


Matteo a devenit peste noapte un star în țări din Asia precum China, Thailanda, Malaezia sau India.
Single-ul “Panama”, lansat în 2013, a devenit un fenomen în Asia anul acesta, generând o adevarata nebunie online. A strâns până acum peste 96 milioane de vizualizari, 60 milioane dintre ele fiind adunate în doar șase luni. Single-ul a devenit una dintre cele mai căutate și ascultate piese în Asia.
 
Fenomenul care a provocat acest succes și care l-a uluit chiar și pe artist se numește “Panama dance” și a luat amploare pe YouTube, unde sute de coregrafi sau amatori au urcat filmulețe în care dansează pe ritmurile piesei. Astfel, un nou curent a luat naștere în mediul online, iar asta a dus și la creșterea vizualizărilor piesei într-un numar semnificativ.

 


Anul 2018 a fost un an foarte bun pentru artist.
Succesul lui Matteo a atins cote maxime la începutul lunii februarie, când a fost nominalizat la premiile Ku Asian Music Awards, cunoscute și sub numele de Cool Music Asia Festival Awards. În cadrul show-ului, Matteo a câștigat premiul Best Overseas Artist.Valul "Panama Dance" i-a cuprins și pe pompierii din Malaezia, care și-au demonstrat talentul la dans printr-un filmuleț postat pe Facebook.Nici jandarmii din această țară nu s-au lăsat mai prejos și au realizat un video în care dansează pe melodia lui Matteo.De curând, melodia a fost inclusă și în coloana sonoră a unei telenovele din India, ceea ce i-a sporit și mai mult popularitatea cântărețului din România.


Recomandă acest articol:

Facebook Twitter gplus

Dacă ţi-a plăcut acest articol, te așteptăm și pe pagina noastră de Facebook!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod