Cântăreţii de muzică populară Lavinia Goste şi Marius Zorilă vor deveni părinţi de gemeni

Cuplu atât pe scenă, cât şi în viaţa privată, Lavinia Goste şi Marius Zorila se bucură de roadele muncii şi dragostei ce-i uneşte.
În viaţa de cuplu, Lavinia şi Marius au primit cea mai frumoasă veste: la început de toamnă, casa le va răsuna de scâncete de bebeluşi, căci Lavinia poartă o sarcină gemelară.

După o sarcină pierdută şi mult zbucium, prezenţa pe scenă, gândurile bune şi încurajările călduroase primite de la oamenii dragi au ajutat –o pe Lavinia să treacă peste greutăţi.
 
„Când sunt pe scenă, uit toate supărările! Cântecul îmi alină sufletul, iar bucuria oamenilor cărora le cânt îmi umple inima de încredere.
Alături de familie şi cântec, am puterea să privesc înainte cu optimism şi speranţă“
, a spus Lavinia.
 
Pe scenă, Lavinia Goste şi Marius Zorilă, alături de Orchestra Naţională Valahia, cea mai tânără orchestră de folclor, formează o echipă solidă, ce cântă cu aceeași dăruire și profesionalism. Sunt prezenţi la toate evenimentele de gen din ţară unde reuşesc de fiecare dată să încânte publicul doritor de folclor, public ce-i răsplăteşte cu aplauze şi felicitări.
 
Noutăţile sunt şi pe plan muzical.
Marius a inaugurat de curând studioul de înregistrări în care a investit încredere, muncă şi optimism. Alături de Orchestra Naţională Valahia, ei vor începe în curând lucrul la piese noi, piese ce vor compune noul material discografic semnat Lavinia Goste şi Marius Zorilă.
26 Aprilie 2013
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod