Cancerul nu o poate opri: Julia Louis-Dreyfus se întoarce la lucru

Vedeta din serialul „Seinfeld“ a terminat chimioterapia şi va reveni la filmări peste şase luni.

Julia Louis-Dreyfus se va întoarce pe platourile "Veep" în luna august, pentru a începe filmările la al şaptelea şi ultimul sezon al sitcomului care va fi difuzat în 2019, anunţă Entertainment Weekly. "<<Veep>> este în pauză. Vom începe filmările în august şi serialul va fi difuzat în 2019", a declarat Matt Walsh, citat de publicaţia menţionată. "Ştim de circa o lună de zile. Am văzut-o pe Julia, a citit câteva texte, se simte bine, şi-a terminat ultima chimioterapie, este în recuperare.

Perspectivele ei rămân excelente. Ea este foarte iubită; este o persoană extraordinară", a mai spus actorul.

Interpreta din "Seinfeld" şi "Vicepreşedinta/Veep" a anunţat în luna septembrie că a fost diagnosticată cu cancer la sân. Ea a spus că a aflat la o zi după ce a câştigat premiul Emmy pentru "Vicepreşedinta". De atunci, ea şi-a împărtăşit pe reţelele de socializare experienţa prin care trece. Pe 13 ianuarie, Louis-Dreyfus a împlinit 57 de ani.
Ea a fost premiată în 1994 cu un Glob de Aur pentru rolul Elaine Benes din "Seinfeld".

Vedeta a postat recent pe social media o înregistrare cu fiii ei Henry şi Charlie cântând melodia "Beat It" a lui Michael Jackson, pentru a sărbători ultima ei zi de chimioterapie. Potrivit Hollywood Reporter, videoclipul a fost vizionat de peste 500.000 de ori în numai trei zile.

Julia Louis-Dreyfus a primit un premiu la gala Screen Actors Guild Awards de duminică, unde a fost desemnată cea mai bună actriţă într-un serial de comedie."Veep" a mai câştigat şi premiul pentru cea mai bună distribuţie de ansamblu într-un serial de comedie.

"Aş vrea să fi fost prezentă la @SAGawards în această seară, dar trebuie să recunosc că este destul de amuzant să văd ceremonia în pijamale. Sunt atât de onorată să câştig. Sunt atât de mândră să fiu membră de sindicat. Sunt atât de fericită pentru caraghioşii mei @VeepHBO pentru că au câştigat premiul pentru întreaga distribuţie. Îmi este dor să mă aflu la masă cu voi toţi. Cum a fost puiul?", a scris actriţa pe contul său de Twitter.


Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod