Cancerul nu înseamnă sfârșitul: Julia Louis-Dreyfus strălucește din nou după ce a învins boala

La mai bine de un an după ce a învins cancerul, Julia Louis-Dreyfus strălucește pe covorul roșu


Julia a anunțat pe Twitter, în septembrie 2017, că a fost diagnosticată cu cancer de sân. "Una din opt femei are cancer de sân. Astăzi, eu sunt una dintre ele. Vestea bună este că am cel mai tare grup de susținători, familia și prietenii, dar și un asigurator fantastic alături de mine. Vestea proastă este că nu toate femeile sunt atât de norocoase, așa că haideți să luptăm cu toate tipurile de cancer și să facem posibilă sănătatea universală", a scris actrița pe rețeaua de socializare.

Într-un interviu publicat în decembrie 2018 de The New Yorker, actrița în vârstă de 57 de ani a vorbit despre lupta sa cu boala, mărturisind că a refuzat să se lase cuprinsă de teamă.

"Lucruri de genul ăsta - o să mor mâine? - n-am vrut să ajung la așa ceva. Nu mă înțelegeți greșit: am fost îngrozită până în măduva oaselor. Dar nu m-am lăsat, cu excepția unor momente, să ajung într-un loc întunecat. Nu mi-am permis", a dezvăluit vedeta.

Câștigătoarea premiului Emmy a spus că s-a încăpățanat să meargă înainte în momentele dificile: "Știți cum e când urci pe cal și ții bine hățurile în timp ce calul galopează? Am simțit că țin strâns hățurile, așa m-am simțit", a explicat ea, adăugând că a avut un an foarte greu.

În toamna anului trecut, Julia Louis-Dreyfus a vorbit în emisiunea lui Jimmy Kimmel despre decizia sa de a dezvălui că are cancer: "M-am gândit la cei care au această boală și cum e să nu ai asigurare medicală (...), ceea ce e îngrozitor.
Asigurarea medicală ar trebui să existe pentru toți"
, a spus vedeta care militează pentru extinderea asigurărilor medicale pentru toți cetățenii americani.

Născută pe 13 ianuarie 1961, actriţa americană de comedie Julia Louis-Dreyfus s-a remarcat în emisiunea de satiră "Saturday Night Live". A devenit celebră graţie rolurilor interpretate în serialele de televiziune "Seinfeld", "The New Adventures of Old Christine" şi "Veep". De-a lungul anilor, ea a câştigat numeroase trofee prestigioase, inclusiv 11 premii Primetime Emmy (opt pentru interpretare şi trei pentru producţie), un Glob de Aur şi şapte premii decernate de Screen Actors Guild.
Julia Louis-Dreyfus are o stea care îi este dedicată pe Walk of Fame din Hollywood începând din 2010, iar în 2016 a fost inclusă pe lista celor mai influente 100 de persoane din lume întocmită de revista Time.


Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod