Cancerul nu-i dă pace: Anunţul pe care l-a făcut Shannen Doherty

Vedeta a dezvăluit că nivelul markerului tumoral este ridicat, la un an după ce cancerul de care suferea a intrat în remisie.

Chiar dacă în urmă cu un an analizele confirmau intrarea în remisie a cancerului, actriţa în vârstă de 46 de ani rămâne sub observaţia atentă a medicilor. Şi, aşa cum era de aşteptat, bătălia cu această boală este una de lungă durată, iar riscul unei recidive este mare, astfel că Shannen trebuie să facă analize repetate încă mulţi ani de acum înainte.

Ultimele teste confirmă că lupta cu cancerul nu se termină cu una cu două: vedeta a dezvăluit că analizele recente indică un nivel ridicat al markerilor tumorali.

Cu toate acestea, Shannen Doherty îşi păstrează optimismul şi se bucură din plin de viaţă, relatează Daily Mail.

Vedeta a postat marţi, pe Instagram, un selfie lângă care a scris: "Teste şi rezultate. Un test al markerilor tumorali a ieşit bine. Altul... ridicat."

"Asta înseamnă că sunt sub monitorizare şi mai fac un test. Dar chiar şi după asta rămân pozitivă şi mă bucur de viaţă. Mă ajută să văd lucrurile în perspectivă şi îmi aminteşte ce am învăţat pe drumul luptei cu cancerul"
, a adăugat ea.

"Şi uneori am nevoie de ceva nou.
Aşa cum spuneam, cancerul mi-a schimbat viaţa în nişte moduri în care nu mi le puteam imagina... apropo, nivelul ridicat poate fi din mai multe cauze. Ah şi vitamina D... am nevoie de mai multă. #stillacancerslayer"
, a mai scris actriţa.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
4 Aprilie 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod