Campionii transformărilor se reunesc la „Te cunosc de undeva“

Cei mai buni și mai spectaculoși artiști, care au strălucit în show-ul “Te cunosc de undeva!” în cele cinci sezoane de până acum, se întorc într-un duel al starurilor, în cel de-al șaselea sezon, care începe sâmbătă, 13 septembrie, de la ora 20.30, la Antena 1.
Maria Buză, Anda Adam, Lora, Rona Hartner, Pepe, CRBL, Jorge și Florin Ristei sunt campionii transformărilor care revin la “Te cunosc de undeva!” cu poftă de show și mare nerăbdare să facă față provocărilor pe care le-a pregătit pentru ei ruleta personajelor.

De asemenea, Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Andrei Aradits și Aurelian Temișan, cei mai doriți jurați din show-biz, iau loc la masa juriului, în acest sezon al campionilor. Ozana va acorda notele pentru interpretarea vocală, Andreea pentru coregrafie, Andrei pentru actorie, iar Temișan pentru întreg spectacolul pe care fiecare concurent îl va oferi pe scena de la “Te cunosc de undeva!”.
Show-ul va fi prezentat, ca și până acum, de Alina Pușcaș și Cosmin Seleși.

În deschiderea noului sezon, prezentatorii și jurații vor oferi un moment muzical inedit, în cadrul căruia Andrei Aradits, de exemplu, va cânta o melodie din repertoriul lui Gică Petrescu, iar Cosmin va interpreta piesa lui Fuego, “Toată lumea dansează cu mine”.

De asemenea, în această primă ediție, Rona Hartner se transformă în Aretha Franklin, celebra artistă a cărei fană este, Pepe îmbracă ia și fota și își pune pe cap marama, ca să o imite pe Maria Lătărețu, iar Jorge se urcă pe tocurile de 15 centimetri și încalță ciorapii de plasă pentru a deveni Shontelle.
12 Septembrie 2014
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod