Campania „Un apel pierdut, o copilărie pierdută“, premiul II la Gala Societăţii Civile

Campania „Un apel pierdut, o copilărie pierdută“ initiaţă de Kanal D şi Asociaţia Telefonul Copilului a obţinut premiul II la cea de-a XI-a ediţie a Galei Societăţii Civile, în cadrul secţiunii „Proiecte şi Campanii CSR“.
La evenimentul ce a avut loc luni, 3 iunie, la Opera Nationala Bucuresti, au fost prezente vedetele Kanal D Simona Patruleasa, Raluca Lazarut, Paula Chirila, Cristina Cioran si Ernest.

Campania “Un apel pierdut, o copilarie pierduta” isi propunea, in 2012, adunarea de fonduri in vederea dezvoltarii capacitatii logistice si umane a Asociatiei Telefonul Copilului pentru preluarea a cat mai multe apeluri la numarul unic european 116 111. Datorita eforturilor conjugate ale Asociatiei Telefonul Copilului, ale Kanal D si ale tuturor oamenilor cu suflet mare care au raspuns apelului la solidaritate cu micutii abandonati sau abuzati, tot mai multi copii beneficiaza acum de ajutor specializat si sunt salvati din situatii limita.

“Toti copiii au dreptul la o copilarie fara griji, din pacate, nu au mereu parte de o familie care sa ii protejeze, sa ii iubeasca.
Exista copii abuzati, exploatati sau pur si simplu neglijati. Ei au nevoie de ajutorul nostru, al tuturor. Sunt fericita ca eforturile noastre nu au fost in zadar, ca tot mai multi copii si-au recapatat zambetul in urma apelului nostru la solidaritate”
, a spus Simona Patruleasa.

Realizand importanta existentei 116 111, Kanal D a sustinut activ acest serviciu dedicat copiilor printr-un maraton comun, unic pe piata media din punct de vedere al desfasurarii si organizarii. Maratonul gandurilor bune indreptate catre toti copiii fara copilarie a sensibilizat opinia publica si a generat adunarea fondurilor necesare pentru consolidarea capacitatii organizatiei de a prelua cat mai multe apeluri disperate.
 

In cadrul Galei Societatii Civile, Raluca Lazarut, prezentatoare a stirilor Kanal D, a inmanat premiul I, in cadrul sectiunii Impact, organizatiei Ador Copiii si proiectului derulat de aceasta in 2012: “Reseteaza Sistemul – O familie pentru fiecare copil abandonat!”.

“Este onorant pentru mine sa ofer acest premiu! Sa salvezi niste copii de la abandon si sa incerci sa ii integrezi in familii mi se pare minunat!”, a spus Raluca Lazarut. “Voluntariatul nu se invata la scoala, vine din suflet; inca un motiv in plus pentru a-i aprecia pe acesti oameni. Ar trebui ca a face bine aproapelui sa devina un exercitiu de rutina pentru fiecare dintre noi, tocmai pentru ca binele te face sa te simti senzational!”, a adaugat vedeta.

Prin campanii sociale de anvergura, menita sa schimbe mentalitati si destine, Kanal D Romania se implica activ in viata comunitatii.
Fie ca este vorba de Campania “Un apel pierdut, o copilarie pierduta”, initiata alaturi de AsociatiaTelefonul Copilului, de Campania “Ajuta un copil cu autism sa mearga la scoala”, demarata alaturi de Asociatia Invingem Autismul, de reportajele sociale prezentate in cadrul Stirilor Kanal D sau de cauzele sociale sprijinite prin donatii semnificative la emisiunea “Roata norocului”, Kanal D a demonstrat de-a lungul anilor ca este o televiziune mereu aproape de oameni. 
4 Iunie 2013
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod