Camilla Parker dă din casă: Care este mâncarea preferată a Prinţului Charles

Ducesa de Cornwall a dezvăluit de ce are mereu ketchup în frigider şi ce preferă să mănânce Prinţul Charles.
Invitată împreună cu Prinţul Charles în emisiunea TV "MasterChef Australia", Camilla Parker Bowles a vorbit despre preferinţele culinare aale soţului ei, dar şi ale nepoţilor, despre care a spus că sunt dependenţi de un anumit produs. Ea i-a dezvăluit unui dintre membrii juriului, Gary Mehigan, că Prinţul Charles adoră brânza şi produsele organice. "Este un mare iubitor de brânză, orice e cu brânză îi place", a spus ea.

Gary a continuat să o descoasă în legătură cu alimentele preferate ale prinţului, iar Camilla a adăugat: "Orice e cu ou şi cu puţine legume locale îi place.
Sigur o să zâmbească dacă îi dai aşa ceva."


Camilla a dezvăluit că întotdeauna are în frigider ketchup. "Nepoţii mei sunt aproape dependenţi de ketchup", a spus ea.

Întrebată care este preparatul fără care sunt ingredientele sau preparatele fără care nu ar putea să trăiască, Ducesa a menţionat uleiul de măsline şi roşile: "Dacă nu am proaspete, am mereu sos de roşii."

Totodată, ea i-a spus gazdei sale că usturoiul nu are ce căuta în meniul pentru o recepţie regală: "Nu-mi place s-o spun...
dar usturoiul trebuie evitat."


Emisiunea a continuat cu mică surpriză pentru Prinţul Charles. Acesta a avut un şoc când a fost servit cu un platou pe care se aflau un platou pe care se aflau mai multe preparate locale, relatează cotidianul britanic Daily Mail. "Aşadar, mă întreb ce sunt toate astea?", a spus Charles. "Furnici verzi pe barramundi (peşte din zona Asiei, n.r.)", i-a explicat Matt Preston, un membru al juriului. "Furnici verzi?!", s-a mirat prinţul.
"E versiunea noastră de fish and chips"
, a glumit Matt.


Foto: Hepta
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
5 Iulie 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod