Cameron Diaz simte că a îmbătrânit: "Zilele în care dansam în chiloți s-au dus!"

Actrița în vârstă de 43 de ani a mărturisit că nu mai poate pretinde că are 25 de ani pentru a primi roluri de tinerică în filme.

După două decenii în care s-a numărat printre cele mai frumoase femei de la Hollywood, Cameron Diaz începe să resimtă înaintarea în vârstă. Ea recunoaşte că a ajuns într-un punct în care nu mai poate juca personaje tinere şi pare împăcată cu situaţia.

Într-un interviu acordat lui Andy Cohen, realizatorului emisiunii "Town Hall", care va fi difuzat vineri la postul de radio SiriusXM, actriţa în vârstă de 43 de ani a mărturisit că zilele în care apărea în scene memorabile precum cea din "Îngerii lui Charlie", în care dansa în chiloţi, sunt departe.

Cameron avea 27 de ani atunci, iar imaginile cu ea dansând sunt memorabile. Gazda emisiunii a întrebat-o dacă va mai dansa vreodată aşa în următoarele ei filme. Dar vedeta nu prea crede: "Nu ştiu. Dar pot să accept că zilele acelea cu dansul meu în chiloţi s-au dus şi cred că e important să îmbătrânesc frumos. Unele lucruri s-au schimbat şi trebuie să accepţi cine eşti. N-o să strig acum în gura mare că am tot 25 de ani. Mi-aş face singură rău."

Ulterior, Cameron Diaz a comentat o declaraţie făcută de Gwyneth Paltrow, care a dezvăluit că ea era mentorul său în materie de frumuseţe. Actriţa a povestit cum fosta soţie a lui Chris Martin s-a apropiat de ea şi i-a spus: "Niciodată nu-mi aranjez eu părul. Nu ştiu să-l fac şi nici să mă machiez!", a povestit Cameron. "I-am arătat cum să şi-l aranjeze repede, iar ea a fost tare surprinsă că poate face asta. I-am zis: <<Normal că poţi!>>."

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod