Cameron Diaz, atitudine la 44 de ani: Ochii frumoşi n-au nevoie de machiaj!

Puţine vedete îndrăznesc să renunţe atât de des la machiaj precum Cameron Diaz. Când nu participă la un eveniment, actriţa preferă un look natural.

Cameron Diaz nu mai are filmări în această perioadă, aşa că îşi permite să fie mai relaxată şi să renunţe la ţinutele sofisticate, dar şi la machiaj. Actriţa americană a fost fotografiată luni, în Los Angeles, unde a ieşit la masă cu soţul, rockerul Benji Madden, şi cumnaţii ei, Nicole Richie şi Joel Madden, care au venit cu cei doi copii, Harlow (opt ani) şi Sparrow (şase ani).

Îmbrăcată casual, cu jeanşi gri, o bluză de aceeaşi culoare şi un cardigan bleumarin, şi încălţată cu pantofi sport, Cameron a venit fără machiaj şi nici măcar nu şi-a dat cu ruj pe buze, notează cotidianul britanic Daily Mail.

Asta nu înseamnă că nu arăta bine, dimpotrivă, vedeta avea un aer firesc şi era relaxată.

Cei patru adulţi au stat de vorbă la o terasă, unde actriţa a băut un pahar de ceai.

Nu este prima dată când Cameron Diaz renunţă la machiaj. Anul trecut, ea a postat pe Instagram un selfie în care apare nemachiată pentru a-și promova noua carte, "The Longevity Book". Chiar dacă în fotografia de pe coperta cărții arăta mai bine, actrița a vrut să transmită un mesaj sincer, dovedind că nu are nimic de ascuns.
"Cred că îmbătrânirea a prins un sens negativ. De aceea am scris această carte, ca să înțelegem ce este îmbătrânirea... Și ca să ne întărim în încercările noastre de a trăi bine și mai mult", a declarat Cameron.

Cartea, o continuare a primei lucrări scrise de Cameron Diaz, "The Body Book", apărută în 2013, îi întărește vedetei rolul de guru inspirațional, notează Daily Mail. Actrița a declarat că cei cinci piloni pe care își clădește stilul de viață sănătos sunt: "Mâncarea, mișcarea, somnul, evitarea stresului și legăturile cu cei dragi".

"Învățând că poți să îmbătrânești frumos poți să înaintezi mai bine în vârstă.
Dacă înțelegi cum funcționează corpul tău, atunci poți să acționezi ca să-l păstrezi în formă, ca să te ajute să ai o viață lungă și frumoasă"
, a explicat Cameron, care își încheie postarea de pe blog cu îndemnul să avem mai întâi grijă de noi în interior pentru că astfel rezultatul exterior va fi strălucitor. "Alegeți să fiți informate, alegeți să fiți sănătoase și fericite".

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
10 Septembrie 2016
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod