Calvarul lui Teo. Din operaţie în operaţie pentru a atinge echilibrul în viaţa ei

Teo împreună cu fiica ei în campania electorală


”După nenorocirea aia de pancreatită rezolvată la Viena, au rămas urme, era şi firesc, dar am zis săru’mâna şi aşa. Doar că acele urme se măreau, pe dinăuntru, an după an. Peretele abdominal era compromis într-o măsură care devenise supărătoare. Aveam impresia că o să mă împrăştii pe jos într-o bună zi. Brrr…. Mi-a fost greu să trăiesc aşa, într-o durere şi spaimă continuă. Mi-a fost greu să zâmbesc şi să suport ironii pentru prestaţii generate mai degrabă de starea mea fizică decât de alegerile mele.

Cum să explici că eşti atât de fragil? Pe cine interesează?
Păi, pe Doctorul Copăescu, cel care ascultând povestea mea greu de dus, a venit cu un plan complex, de lungă durată, dar logic: să facem operaţia de micşorare a stomacului, să slăbesc şi apoi să reconstruim peretele abdominal cu o plasă mare, pe care s-o punem în abdomen laparoscopic, adică fără tăietură. Miracol, vă jur, dacă nu vedeam cu ochii mei nu credeam vreodată ca aşa ceva se poate în România. Aşa am făcut.
Ne-a luat doi ani de încredere şi emoţii, de strânsă relaţie de prietenie şi respect al muncii celuilalt.
24 August 2015
 

Comentarii (6)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • adrian pe 25 Aug 2015, 08:17
    Pentru Teo.....

    Pentru a atinge echilibrul in viata ei va trebui sa porneasca in primul rand prin gasirea echilibrului interior !

    2
    0

  • Monica Corbeanu pe 24 Aug 2015, 19:53
    Vedeta

    De ce "vedeta"? Este o simpla prezentatoare de stiri si atat!

    3
    2

  • rodica pe 24 Aug 2015, 18:23
    Nelamurire

    La o anumita varsta, devii penibila si groteasca cand, incerci sa faci pe clovnul sau pe maimuta jucausa . A fost, cu decenii in urma , de notorietate dar acum, nu inteleg de ce nu se priveste in oglinda, arata si chiar pare trecuta, dizgratioasa si maimutarelile ei si a clovnului cu care face circ la Kanal D, IMI LASA UN GUST AMAR.

    5
    1

  • Ecaterina pe 24 Aug 2015, 17:36
    Sanatate

    fiecare om are o lupta de dus (sau mai multe)

    5
    1

  • simona pe 24 Aug 2015, 13:44
    teo...

    Maimutarelile sunt considerate "valori". E foarte tare sa faci pe clovnul si sa pleci cu gramada de bani acasa. Astia de teapa lui teo speculeaza prostul gust al unei categorii de oameni si nu au mustrari de constiinta cand iau banisorii.

    3
    3

  • travis pe 24 Aug 2015, 10:47
    Dar cind operatia pe creier?

    Putin implant de creier maimuta cred ca i-ar face bine lui teo,zavo si altor nulitati pe care tembeliziunile ni le baga in fata zi de zi.mai luati si putina pauza bai!

    12
    4

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod