Calvarul lui Teo. Din operaţie în operaţie pentru a atinge echilibrul în viaţa ei

de Maria Ionescu, 24 August 2015

Vedeta televiziunii Kanal D s-a operat din nou, dar de această dată, intervenţia a avut un scop mai degrabă estetic. Din cauza unei alimentaţii haotice, Teo a fost aproape de moarte

Teo e din nou aproape de fericire. A reuşit să se impună la Kanal D. Deşi nu se mai bucură de succesul de la Pro TV, unul dintre cele mai influente staruri din România pare a se fi împăcat cu sine şi cu lumea din jur.

În perioada de mare succes la public, atunci când realiza show-ul principal de după-amiaza la staţia TV condusă pe atunci de Adrian Sârbu, vedeta era dificilă şi extrem de capricioasă. Părea mereu nemulţumită de salariul şi statutul ei, până la urmă, renunţând la emisiunea care a consacrat-o, acceptând o ofertă de 900.000 de dolari, cifră vehiculată pe surse, niciodată confirmată de vreuna din părţi, a lui Sorin Ovidiu Vântu pentru a conduce Romantica TV, o staţie aflată în portofoliul controversatului om de afaceri.

Recomandă acest articol:

Facebook Twitter gplus

Dacă ţi-a plăcut acest articol, te așteptăm și pe pagina noastră de Facebook!

 

Comentarii (6)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

 • adrian pe 25 Aug 2015, 08:17
  Pentru Teo.....

  Pentru a atinge echilibrul in viata ei va trebui sa porneasca in primul rand prin gasirea echilibrului interior !

  2
  0

 • Monica Corbeanu pe 24 Aug 2015, 19:53
  Vedeta

  De ce "vedeta"? Este o simpla prezentatoare de stiri si atat!

  3
  2

 • rodica pe 24 Aug 2015, 18:23
  Nelamurire

  La o anumita varsta, devii penibila si groteasca cand, incerci sa faci pe clovnul sau pe maimuta jucausa . A fost, cu decenii in urma , de notorietate dar acum, nu inteleg de ce nu se priveste in oglinda, arata si chiar pare trecuta, dizgratioasa si maimutarelile ei si a clovnului cu care face circ la Kanal D, IMI LASA UN GUST AMAR.

  5
  1

 • Ecaterina pe 24 Aug 2015, 17:36
  Sanatate

  fiecare om are o lupta de dus (sau mai multe)

  5
  1

 • simona pe 24 Aug 2015, 13:44
  teo...

  Maimutarelile sunt considerate "valori". E foarte tare sa faci pe clovnul si sa pleci cu gramada de bani acasa. Astia de teapa lui teo speculeaza prostul gust al unei categorii de oameni si nu au mustrari de constiinta cand iau banisorii.

  3
  3

 • travis pe 24 Aug 2015, 10:47
  Dar cind operatia pe creier?

  Putin implant de creier maimuta cred ca i-ar face bine lui teo,zavo si altor nulitati pe care tembeliziunile ni le baga in fata zi de zi.mai luati si putina pauza bai!

  12
  4

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod