Ca pe vremuri: Fetele de la Destiny's Child, din nou împreună

Kelly Rowland a fost în mare formă la întâlnirea cu fostele colege


Anul trecut, Beyonce a mărturisit că intenţionează să susţină un turneu mondial alături de Kelly Rowland şi Michelle Williams, fostele ei colege din Destiny's Child, în 2016, la 10 ani după despărţirea oficială a grupului.

În 2015, Daily Mail a publicat în exclusivitate o ştire potrivit căreia cele trei artiste intenţionează să se reunească din nou în 2016, la zece ani după destrămarea oficială a formaţiei, pentru un turneu mondial şi un nou album de studio, însă fără să utilizeze numele grupului.

Mathew Knowles, tatăl lui Beyonce şi fostul manager al grupului, deţine o pătrime din drepturile aferente acestuia.

Orice proiect realizat sub numele Destiny's Child îi va aduce acestuia o pătrime din încasări, a precizat o sursă pentru Daily Mail. Însă niciuna dintre cele trei cântăreţe nu mai doreşte o colaborare cu Mathew Knowles, care a manageriat în trecut fiecare dintre cele trei artiste, dar şi întregul grup Destiny's Child.

Kelly Rowland a fost prima care l-a concediat, în 2009, urmată de Michelle Williams, în 2010. La rândul ei, Beyonce şi-a concediat tatăl în 2011, după ce acesta a fost acuzat că şi-a însuşit în mod ilegal o parte din banii câştigaţi de vedeta americană.

Căsnicia lui Mathew cu mama lui Beyonce, Tina Knowles, s-a încheiat după ce presa americană a aflat că tatăl vedetei americane a avut o aventură cu Alexsandra Wright, care a rămas însărcinată.
După ce aceasta a născut un fiu, Nixon, Tina Knowles a depus imediat actele de divorţ.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod