Ca odinioară: Janet Jackson arată perfect după ce a devenit mamă la 50 de ani

Janet Jackson era de nerecunoscut când purta ţinută islamică


Născut în Doha, Qatar, în ianuarie 1975, Wissam, a cărui avere este estimată la un miliard de euro, este directorul executiv al grupului de firme care administrează activităţile din Orientul Mijlociu al brandurilor Harvey Nichols, Zara şi Mango şi care are în portofoliul său şi branduri ale unor designeri celebri, precum Hermes şi Alexander McQueen. Potrivit ziarului britanic Daily Mail, consorţiul din Qatar activează în mai multe sectoare, de la industria auto la tehnologii, dar ramura de bază este francizarea din retailul de modă.

Compania la care Wissam are acţiuni, Al Mana Group, a fost înfiinţată de tatăl lui, Saleh Al Hamad Al Mana, şi este deţinută în comun cu ceilalţi doi fraţi, Hisham şi Kamal.

După ce l-a cunoscut pe Al Mana, Janet Jackson a trecut printr-un proces vizibil de schimbare. În ultimii ani, cântăreaţa a dispărut aproape complet din viaţa publică şi a evitat atenţia presei internaţionale, adoptând un stil de viaţă foarte discret şi locuind mai mult în Orientul Mijlociu, alături de omul de afaceri. Cuplul s-a mutat la Londra, unde au dus o viață discretă și liniștită.
Una dintre cele mai de succes artiste din lume, Janet și-a redus dramatic activitatea muzicală, existând zvonuri că s-a convertit la Islam. Vedeta a fost fotografiată pe stradă, în capitala Marii Britanii, îmbrăcată într-o rochie în stil islamic.

Ținuta islamică purtată de Janet Jackson contrasta puternic cu celebrul incident în care vedeta a fost implicată în 2004, în timpul show-ului de la finala Super Bowl, când Justin Timberlake i-a tras brutal bluza, dezvelindu-i sânul drept, catalogat de mulți drept premeditat.

Conform TMZ, la dorința lui Al-Mana, Janet a adoptat un stil vestimentar mult mai cuminte în timpul turneului din 2014 — purtând ținute care îi acopereau tot corpul, în loc de vestimentația îndrăzneață pentru care era cunoscută — schimbare care s-a resimțit și în videoclipurile artistei.

Janet Jackson nu a declarat niciodată oficial dacă s-a convertit la Islam sau nu.
Potrivit ziarului Daily Mail, fratele artistei, Jermaine, care a fost crescut ca şi ceilalţi fraţi Jackson în cultul Martorilor lui Iehova, s-a convertit la Islam mai de demult, după o călătorie în Bahrain.

Jackson a mai fost căsătorită cu interpretul James DeBarge, timp de un an, în anii '80, și cu René Elizondo Jr. între 1991 și 2000.

Janet Jackson este mezina familiei Jackson şi, exceptându-l pe Michael Jackson, este singura care s-a bucurat de succes în cariera solo, reuşind să vândă peste 100 de milioane de albume în lumea întreagă, de la debutul ei, în 1982.
De-a lungul anilor, artista americană a fost recompensată cu şase premii Grammy, 12 American Music Awards, 33 Billboard Music Awards, 10 MTV Video Music Awards, două premii Emmy şi un Glob de Aur.



Foto: Hepta, Daily Mail

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
26 Aprilie 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod