Vanessa Williams

Ca două surori: Vanessa Williams are 53 de ani, dar arată la fel de bine ca fiica ei

Actriţa a pozat pentru o revistă împreună cu fiica ei, Jillian, în vârstă de 27 de ani, iar Vanessa pare sora mai mare.

Adevărul e că arată atât de bine, încât lasă uşor impresia că are în jur de 45 de ani. La 53 de ani, Vanessa Williams se menţine într-o formă grozavă şi ne arată asta într-un pictorial foarte reuşit, realizat împreună cu fiica sa. Deşi între ele este o diferenţă de 26 de ani, Vanessa şi Jillian par două surori, remarcă ziarul britanic Daily Mail.

Cele două au pozat pentru revista Essence, iar actriţa americană, mamă a patru copii, impresionează cu look-ul ei întinerit şi, ca de obicei, cu ochii verzi care dau o notă aparte frumuseţii sale. 

Jillian are părul şaten ondulat şi voluminos, cu ochii negri, o combinaţie care nu prea seamănă cu trăsăturile mamei sale, dar împreună arată foarte bine şi transmit perfect legătura puternică dintre ele.

Cele două au purtat ţinute diferite pentru fiecare fotografie.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
11 Decembrie 2016
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Claudiu pe 11 Dec 2016, 10:56
    interes

    Inseamna ca mama a fost interesata de bani si nu de genele masculului,de aceea sunt astfel de controverse,avem si noi la cantaretii nostrii unde mama arata mai bine ca fica,vb de Dichiseanu

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod