Buzdugan și Morar aduc hitul verii în materie de gust și varietate

Daniel Buzdugan și Mihai Morar sunt noua imagine a unui lanț celebru de restaurante, care a lansat o nouă gamă de produse, Spring Snacks, hitul verii în materie de gust și varietate.
Spring Snacks vin în gașcă, în variante de 3 si 5 bucăti, si le oferă tinerilor ocazia de a împărti cu prietenii atât timpul de distracţie cât şi bunătățile de la Springtime. Tinerii pot savura cele opt sortimente delicioase, care pot fi servite pe un singur platou de către întreg grupul: Nuggets pui, Mozzarella sticks, Crispy san, Spring Rolls – caşcaval, Spring Rolls - pui şi legume, Aripioare pui, Kibbe şi Spring Rolls – legume.

Gustări între mese

La nivel mondial, pe piaţa restaurantelor există o tendinţă de consum orientată spre snacks-uri, mai exact spre produsele consumate între mese şi care vin în mai multe variante de servire, variind numărul bucăţilor incluse într-o porţie.
Printre avantajele acestor gustări se numără flexibilitatea pe care o oferă persoanelor  dinamice, posibilitatea de a fi servite între mese şi varietatea care permite grupurilor de prieteni să comande mai multe sortimente şi să le combine după bunul plac.

Pe plan local, Springtime este primul lanţ de restaurante care adoptă această tendinţă globală şi o adaptează în funcţie de specificul pieţei locale. Mai mult decât atât, lansarea noii game s-a bucurat de susținerea lui Daniel Buzdugan şi Mihai Morar, care au inclus în clasamentul mâncărurilor preferate Spring Snacks.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod