Burlac convins. Dan Bittman a dezvăluit de ce nu s-a însurat niciodată

Artistul are o iubită cu care se înţelege perfect, dar nu şi-a oficializat relaţia la Starea Civilă pentru că nunta îl îngrozeşte.
Dan Bittman are o relaţie frumoasă cu iubita lui, Liliana Ştefan, şi trei fii care îi seamănă mult şi de care este foarte mulţumit. Cântăreţul nu s-a căsătorit niciodată şi consideră că e mai bine să nu facă acest pas. "Ne e foarte bine aşa", a explicat el, întrebat la emisiunea "WOWbiz" de ce nu vrea să se însoare.

"Decât o căsnicie eşuată, mai bine o burlăcie fericită. Se întâmplă. Ne e foarte bine aşa cum e. Ea nu a vrut nici atunci, la momentul potrivit, să fie cerută pentru că a zis că e mai important să facem copii, să fim împreună, să facem o familie normală şi frumoasă.
E o întâmplare, aşa a fost să fie. N-am avut timp. Nu avem un contract semnat, nu avem nevoie. Avem totuşi încredere unul în celălalt"
, a explicat Bittman la Kanal D.

Cântăreţul a mărturisit că lui nu-i place ideea de a face o nuntă, cu tot "tărăboiul" pe care îl implică acest eveniment, întrucât organizarea ar fi foarte obositoare şi, în plus, o nuntă impune câteva reguli pe care el nu este dispus să le respecte: "Cred că de frica nunţii nu ne-am căsătorit de fapt.
Cu sarmale, cu nenorociri, trebuie să îl chemi şi pe ăla, şi pe ăla. E obositor."


"Cred că la nuntă ar veni foarte-foarte mulţi invitaţi. Asta cu darul la nunţi nu îmi place la nunţi. Mă omoară. Te invit de drag, să fii alături de mine, să te bucuri alături de mine, nu să îmi aduci ceva, că nu e ziua mea"
, a adăugat Bittman. "Nu s-a pus problema unei nunţi, nu ştiu de ce", a conchis solistul trupei Holograf.


Foto: Mediafax
 

Comentarii (4)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • George pe 17 Mar 2016, 11:24
    Cadouri de nuntă?

    Ce să fac, ce să mă fac ? / Voi rămâne tot burlac / Din păcate – România / Nu acceptă căsnicia Între doi cu...pantalon / Sau cu fuste, Ghinion./ Ce cadouri mă-ngrozesc? /De femei doar mă feresc / Fiindcă nu pot ştii exact / De-s FETIŢĂ sau băiat./ Când aşa... şi când aşa.../ Asta este soarta mea

    1
    0

  • xyz pe 16 Mar 2016, 16:53
    E e

    @George - LOL, mai bine asta s-ar cinta la Eurovijan, ce ai spus tu, am cistiga detasat. Tare de tot, pe bune.

    0
    0

  • George pe 16 Mar 2016, 16:37
    Chiar aşa?

    Frunză verde macovei M-a făcut mama un GAY Şi tot fug de-nsurătoare Că, am o ALTĂ INTRARE Nu prin faţă, ci prin dos Doamne cât e de frumos Elton John e vinovat Că pe el l-am imitat Doar cu vocea e mai greu Văleleu

    1
    0

  • xyz pe 16 Mar 2016, 14:44
    unii

    Ipocritul, a repetat aceeasi placa de nu stiu cite ori, acum a venit rindul vostru sa ii publicati aberatiile. Indivizi ca asta nu ar trebui sa se insoare, nici sa aiba copii. Imi imaginez ce bine trebuie sa se simta femeie aia, nu pentru ca nu e maritata, ci pentru ca el e un jaf.

    1
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod