Bunul gust nu se demodează niciodată: Kate Middleton a purtat o rochie care amintește de Prințesa Diana

Ducesa de Cambridge a stârnit frenezie pe rețelele de socializare cu rochia de 2.000 de euro pe care a purtat-o la un eveniment.

Admiratorii familiei regale britanice o adoră și mai mult pe Kate Middleton după ce ducesa a purtat o rochie asemănătoare cu cea pe care a îmbrăcat-o cândva Prințesa Diana. Kate a participat marți la o expoziție având ca temă Ziua-Z, ziua debarcării Aliaților în Normandia, în Al Doilea Război Mondial, iar utilizatorii rețelelor de socializare au observat repede că rochia pe care ea a purtat-o semăna mult cu o ținută a Prințesei Diana.

Kate a mers marți la locuința din Bletchley Park în careo echipă britanică a lucrat pentru a decoda mesajele trimise de Marina Germaniei naziste.

Ducesa de Cambridge i-a adus astfel un omagiu bunicii din partea tatălui ei, Valerie Glassborow, care a lucrat la acest proiect secret din timpul război, purtând o broșă care i-a aparținut acesteia.

Totodată, Kate s-a întâlnit cu alte patru femei în vârstă de 90 de ani care au fost implicate în acest proiect. "Ei n-au putut vorbi atunci despre acest proiect. Bunica mea și surorile ei au lucrat aici. Din nefericire, când trăia, i s-a interzis să vorbească despre asta, pentru că jurase că va păstra secretul", le-a spus Kate unor elevi de la școala primară Akeley Wood.

Rochia albastră cu buline mici albe costă 2.000 de euro și a fost creată de Alessandra Rich.
Prințesa Diana a purtat o rochie midi similară pentru o ședință foto realizată în 1985 la Palatul Kensington. Lady Di avea atunci 24 de ani și a fost fotografiată în compania asistentei sale, Anne Beckwith-Smith.

Mulți au lăudat-o pe Kate pentru că a evocat-o astfel pe cea care ar fi trebuit să-i fie soacră, cineva scriind că "bunul gust nu se demodează niciodată". Altcineva a scris: "Cred că este un mod drăguț de a-i aduce un omagiu scoacrei sale pe care nu a întâlnit-o niciodată."

"Ador toate omagiile <<subtile>> pe care i le aduce Prințesei Diana.
Ea a fost frumoasă, drăguță și iubită de mulți"
, a scris o altă persoană.

Adevărul e că ar fi fost imposibil ca ducesa Kate să nu stârnească frenezia admiratorilor după apariția în rochia pe care a mai purtat-o anul trecut, la ședința foto pentru imaginea oficială de la aniversarea zilei de naștere a Prințului Charles, când acesta a împlinit 70 de ani. Cu gulerul, manșetele mânecilor și nasturii de culoare albă constrastând cu fondul albastru al rochiei, Kate a ales ținuta perfectă pentru acest eveniment, completând-o cu pantofi de un albastru suedez cu toc subțire, în valoare de 490 de euro, creați de Emmy London și accesorizând-o cu o poșetă bleumarin Smythson care costă 520 de euro și cercei delicați în formă de perlă.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod