Bunicuţa DJ, noua revelaţie în discoteci

Ruth Flowers este, cu certitudine, o bunică atipică.
Ruth Flowers este, cu certitudine, o bunică atipică. La cei 69 de ani pe care îi are se poate lăuda că este cel mai apreciat DJ al momentului în multe dintre discotecile din Paris sau Cannes, informează ABC News. Mamy Rock, aşa cum îi place să se prezinte, reuşeşte, spre exemplu, să umple până la refuz Meca, templul muzicii electronice din Paris.

Flowers este un adevărat fenomen şi se pare că a descoperit elixirul tinereţii.

Cum a început totul?


În urmă cu patru ani, bunicuţa a participat la petrecerea de aniversare a nepotului său, care a avut loc într-o discotecă şi la care aproape că nici nu mai spera să intre, pentru că iniţial bodyguarzii i-au interzis acest lucru: "Bănuiesc că nu mă încadram în profilul clientelei obişnuite a discotecii, aşa că mi-au interzis să intru. Până la urmă am reuşit să mă strecor cumva şi, când am ajuns înăuntru, am rămas uimită.
Era o atmosferă de nedescris!"
, declară Ruth Flowers.

După acea noapte de distracţie, Ruth a simţit că şi-a găsit vocaţia... "Trebuie să accepţi provocările care îţi ies în cale. Poţi să stai în casă, să joci sah şi să bei un ceai sau, dacă vrei să faci ceva cu viaţa ta, poţi să mergi în club şi să faci asta", a povestit bunicuţa.

A iubit dintotdeauna muzica


Puţină lume ştie că Ruth a fost timp de 14 ani profesoară de muzică. Recunoaşte că până să intre in seara aceea în discotecă nu ştia nimic despre muzica electronică, însă acest lucru nu a fost un impediment pentru ea.


"Prefer să semnez un contract cu un club decât să mă bage într-un azil de bătrâni",
conchide Mamy Rock.

Iat-o în acţiune:


9 Octombrie 2010
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod