Bruce Willis și-a vândut ranch-ul, dar a lăsat din preț: Suma pe care a încasat-o starul din „Die Hard“

Brucer Willis și-a redus mult pretențiile pentru a vinde ranch-ul superb de care dorea să scape


În luna ianuarie, Bruce Willis şi-a scos la vânzare apartamentul exclusivist din New York, pentru suma de 17,7 milioane de dolari. Potrivit agenţiei imobiliare Douglas Elliman, locuința cu șase camere și patru băi, plus una de serviciu, avea o vedere privilegiată asupra Central Park.

Potrivit revistei Variety, apartamentul duplex în stil neo-renascentist, situat în centrul Manhattan-ului, a fost cumpărat în urmă cu trei ani de Willis şi soţia sa, Emma Heming, cu 16,9 milioane de dolari de la Welsley Edens, cofondatorul Fortress Investment Group şi totodată coproprietar al echipei de baschet Milwaukee Bucks.

Bruce Willis a devenit celebru în 1985, odată cu apariţia în serialul de televiziune câştigător al unui premiu Emmy "Maddie şi David".
Apoi, el s-a impus la Hollywood cu roluri în filme de acţiune, precum celebra serie "Greu de ucis", "Ultimul samaritean", "Pulp Fiction", "Şacalul", notează agenţia Mediafax.

Actorul american a putut fi văzut în filmele de acţiune "Greu de pensionat", "Marauders" (2016) şi "The Bombing" (2016).

Starul a fost căsătorit timp de 15 ani cu actrița Demi Moore, de care a divorțat în anul 2000. Ei au împreună trei fiice - Rumer (29 de ani), Scout (26 de ani) şi Tallulah (24 de ani).

Bruce Willis este căsătorit acum cu Emma Heming, cu care are două fetiţe - Mabel Ray, în vârstă de şase ani, şi Evelyn Penn (trei ani).



Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod