Bruce Willis și-a vândut ranch-ul, dar a lăsat din preț: Suma pe care a încasat-o starul din „Die Hard“

Actorul a vândut un ranch superb pe care îl deținea în statul american Idaho. Suma încasată nu acoperă nici jumătate din prețul cerut inițial.

Greu de spus dacă a fost o afacere bună sau nu pentru Bruce Willis. Fie că avea mare nevoie de bani și s-a grăbit, fie că nu avea clienți și a decis să facă o mișcare majoră ca să găsească pe cineva interesat, cert e că actorul în vârstă de 63 de ani a luat mult mai puțini bani decât își propusese la început.

Bruce Willis a vândut ranch-ul de lângă Sun Valley, din statul american  Idaho, cu 5,495 milioane de dolari, cu aproape 10 milioane mai puțin decât suma pe care o cerea la început - 15 milioane de dolari.

Actorul a cumpărat proprietatea în 2003, pentru o sumă necomunicată, și a investit serios în acel loc: el a reconstruit reședința de 780 de metri pătrați, cu șase dormitoare, adăugându-i o casă de oaspeți separată și o sală de fitness.

El a mai adăugat câteva iazuri mici și pârâiașe, o piscină încălzită, o cascadă și un leagăn din frânghie, amenajând locul după gustul său. Domeniul are patru cămine interioare pentru foc și unul exterior, relatează agenția IMP Features.

Agentul imobiliar Travis Jones susține că oricum prețul încasat de Bruce starul este cel mai mare încasat în zonă, în pofida uriașei reduceri pe care actorul a făcut-o.
"Bruce a fost foarte fericit că a vândut casa, la un preț foarte bun, ținând cont de actualele condiții de pe piață", a declarat agentul. Acesta a refuzat să dezvăluie cine este cumpărătorul, rezumându-se la a spune că este vorba de niște "mari fani ai lui Bruce".

Actorul a încercat inițial să vândă proprietatea rurală în 2011, cu 15 milioane de dolari. Nimeni nu s-a arătat, însă, interesat, astfel că în 2016 el a decis să-și reducă pretențiile, tăind serios din preț.

După doi ani de așteptare, el ajunsese la un preț de 5,895 milioane de dolari. În cele din urmă, actorul american a bătut palma pentru o sumă mai mică, 5,495 milioane de dolari.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod