Bruce Willis o duce bine şi fără Demi Moore: Actorul e mândru de soţia lui

Starul în vârstă de 62 de ani şi-a refăcut viaţa după divorţ. El e nedespărţit de a doua soţie, Emma (38 de ani).

La 62 de ani, Bruce Willis trăieşte ca un tânăr căsătorit, la casa lui, cum se spune pe la noi. Are două fetiţe şi o soţie cu 24 de ani mai tânără decât el, cu care se potriveşte perfect. Viaţa starului s-a reclădit complet după despărţirea de Demi Moore, cu care părea sortit să trăiască până la adânci bătrâneţi. Şi se vede de la o poştă că Bruce străluceşte lângă femeia care i-a dat un nou sens vieţii sale, Emma.

Cei doi au venit ţinându-se de mână, miercuri, la gala Room To Grow.

Emma arăta superb într-o rochie cu imprimeu alb şi negru, care se asorta cu costumul negru şi cămaşa albă, fără cravată, a celebrului ei soţ.

Cuplul a fost invitat de Mary Louise Parker, gazda evenimentului caritabil. Actriţa în vârstă de 52 de ani este o importantă susţinătoare a organizaţiei Hope North, organizaţie care strânge fonduri educaţia şi sănătatea victimelor războiului civil din Uganda, relatează cotidianul britanic Daily Mail.

În schimb, Room To Grow este o organizaţie non-profit care militează pentru îmbunătăţirea vieţii copiilor născuţi în sărăcie.
Părinţii care se adresează acestui ONG sunt vizitaţi de un asistent la fiecare trei luni după naşterea copilului, primind informaţii, ajutor personalizat şi multe lucruri necesare pentru creşterea bebeluşului.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
29 August 2017
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod