Britney Spears se destainuie

Printesa muzicii pop a acordat un nou interviu incendiar si a avut osedinta foto foarte sexy pentru revista "W magazine". Britney spuneadevarul despre Justin, despre virginitate si despre reintoarcerea eipe scena.

Intr-un moment in care nimeni nu mai credea ca mai are ceva de spus,Britney Spears reaprinde flacara cu o neasteptata aparitie in aceastarevista. Fotografiile ne dezvaluie o Britney cu mult mai sexy decat panaacum.
Acum, ea se concentreaza asupra muzicii si vrea sa scoata pe piata numaimuzica buna; lucreaza la o inregistrare cu Moby si va urma o colaborarecu Puffy. Intre timp, s-a mai maturizat si este pregatita sa cucereascadin nou cele mai inalte pozitii in topurile muzicale.

Intre justificari si raspunsuri evazive, Britney s-a destainuit vorbindcu candoare despre viata ei sexuala. Britney si Justin Timberlake au fostunul din cele mai fascinante cupluri de la Hollywood. Acum, la mai binede un an de la despartirea lor, Britney rupe tacerea si scoate totul laiveala fara sa-i fie teama de ceea ce face si demonstrand ca poate fimai mult decat o simpla femeie.

"Fosta" printesa a muzicii pop pune cartile pe masa: da, fumeaza; da, s-asarutat cu Colin Farrell; da, si-a pierdut virginitatea, facand dragostecu Justin. Cand a fost intrebata: "care este cea mai dureroasa experientaprin care ai trecut?", Britney a raspuns: "Cea mai dureroasa experientape care am trait-o a fost despartirea de Justin. Eram impreuna de atatatimp si am crezut ca asa va fi mereu. Mi-am imaginat ca imi voi petrecetot restul vietii alaturi de el". Legat de aceasta idee, ea a continuat:"De acolo de unde vin am invatat ca femeia este cea care tine casa siasa am facut si eu - dar acum am realizat faptul ca am nevoie de timpca sa ma ocup de mine. Trebuie sa-mi rezolv problemele in felul meu".

Acum cativa ani, Britney a facut o declaratie intr-o revista in carespunea ca spera sa ramana virgina pana cand se va casatori: "Mama meami-a spus intotdeauna ca, odata ce ti-ai inceput viata sexuala alaturide un barbat pe care il iubesti sau nu, vei trai atatea emotii incattotul va deveni nebunesc si in afara oricarui control".

Acum, ea face dezvaluiri despre cum si-a pierdut virginitatea alaturi deJustin. Vorbeste foarte deschis despre acest lucru spunand ca relatia eicu Justin a durat mai bine de doi ani. A crezut ca ea este singura femeiedin viata lui si a fost pregatita sa faca acest pas. Acum si-a dat seamaca a gresit in aceasta privinta. Nu s-a asteptat ca el sa o insele.

Intr-o discutie din noiembrie 2002 intre Barbara Walters si Justin,aceasta i-a spus: "Britney a declarat dintotdeauna si o citez: ". "Am fost perfect de acord cu acest lucru", a raspusJustin. "Si v-ati conformat amandoi acestui lucru pe tot parcursulrelatiei voastre?" - "Bineinteles", a raspuns Justin, razand.

Dar declaratiile lui Britney nu s-au limitat numai la Justin. Ea a maispus ca, o data, un anumit tip irlandez norocos i-a captat atentia. Ea arecunoscut faptul ca s-a sarutat cu Colin Farrel dar a mai declarat si canu a fost nimic serios intre ei. Insa, hai sa spunem lucrurilor pe nume:ea il considera cel mai tare tip de la Hollywood si este indragostita delatura lui de baiat rau. Si, totusi, spune ca nu e nimic serios intre ei.
 

Comentarii (11)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • miki pe 10 Mar 2010, 21:05
    BRITNY ESTI SUPER

    Britney mereu am stiut ca iti vei reveni la normal si chiar asta faci.Mi-a placut de tine decand ti-am vazut melodiile te stiu de la 6 ani si vreu ca tu sa reusesti.Multa lume spune ca esti inca drogata si rad pe seama ta.Mie nu-mi comvine asta.Iti ador melodiile si ador tot ce faci. I love you!!!!!!!!!!!

    0
    0

  • vicamargineanu pe 14 Dec 2009, 17:21
    o iubesc

    BRITNEY mereu a fost cea mai preferata artista pentru mine are cele mai frumoase cintece si vorbind de greselile ei o invidiaza altii dar eu tin mult cu ea{}

    0
    0

  • mihaela_miahela180 pe 17 Iun 2009, 00:15
    o iubesc :x

    nu ma intereseaza ce spun presele ziaristii si altzii..eu tot o iubesc ink de mica ascultam piesele ei si inca mai asc si le loi asculta pana morr :x brytnei is the BEST :x BRAVOO EI :x nimeniii nu o intrece..nici lady gaga nici rihanna nici nimeniii :x LUV YA :*:*:*

    0
    0

  • lavinia pe 29 Ian 2009, 16:04
    22deani

    cati ani are britney

    0
    0

  • isabela pe 7 Ian 2009, 18:11
    britney

    e cea mai tare!:*;)

    0
    0

  • andree@ pe 7 Ian 2009, 14:14
    fii tare britney!

    imi place foarte mult de britney,deoarece ea a stiut sa lupte pt fericirea ei....pt. viata ei....nu s-a dat batuta!!

    1
    0

  • emma pe 27 Iun 2008, 21:01
    pozele

    km nebuna saraka ... da shi dragutza...

    0
    0

  • ceau pe 19 Apr 2008, 09:06
    britney

    britney is the best :>

    0
    0

  • georgy pe 5 Apr 2008, 20:43
    britney

    este cea mai tare chear daca s-a drogat va ramane cea mai buna

    0
    0

  • IRINA pe 29 Mar 2008, 20:22
    britney spears pe drumul cel bun

    britney a fost este si va fi preferata mea indiferent ce scriu ziarele desprea ea si ce cred ceilalri despre ea.o iubesc mult in place totul la ea este perfecta din toate punctele de vedere eu sper din tot sufletul ca isi va reveni si cred ca edte pe drumul cel bun

    0
    0

  • pisyalina pe 28 Mar 2008, 17:57
    britney spears

    intotdeauna am crezut ca isi va reveni,nu mi-am pierdut increderea in ea niciodata.A trecut printr-o depresie si nu trebuie judecata pt greselile ei.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod