Britney Spears s-a dat de gol: Cum arată cântăreața după ce a slăbit

După o lungă perioadă de derivă, vedeta și-a propus să slăbească. Britney Spears a muncit enorm pentru a scăpa de kilogramele în plus, iar rezultatele au început să apară. Dornică să demonstreze că e mândră de felul în care arată acum, cântăreața s-a afișat într-o pereche de pantaloni prea scurți. Imaginile surprinse de paparazzi dovedesc că ea mai are de lucru la sală.
Britney Spears a urmat cu asiduitate un program de exerciții fizice și a reușit să-și recapete încrederea în ea după ce a dat jos surplusul de greutate. Ea a filmat recent primele cadre pentru un nou videoclip, afișând o siluetă sveltă, scrie ziarul britanic Daily Mail.

Britney a postat duminică pe Instagram o fotografie în care apare în costum de baie de culoare turcoaz, înainte de a ieși din cabină. Filmările au avut loc în deșert, în apropiere de Las Vegas, iar vedeta s-a plâns că afară era foarte cald. "Trebuie să mă bronzez. E foarte cald aici, oameni buni!!!!", a scris ea.
 
 

Cu 24 de ore înainte, cântăreața a postat pe Twitter și o captură din videoclipul ce va fi lansat în curând și în care, evident, arată impecabil. Ea n-a reușit însă să evite camerele indiscrete ale fotoreporterilor prezenți în apropierea studioului. Aceștia au surprins-o în timp ce era îmbrăcată cu o pereche de pantaloni negri, din piele, foarte scurți și foarte strimți, care îi scoteau în evidență posteriorul mai puțin ferm și acoperit încă de celulită.
 
 

Vedeta tocmai intra în cabină ca să se schimbe în momentul în care a fost fotografiată din spate. Ținuta nu o avantaja, însă, fiind vorba de un material înregistrat, la montaj vor fi păstrate doar cadrele în care vedeta arată perfect.
 
 

Cântăreața mai are de lucru la sală, însă ea arată fără dubii mult mai bine decât în urmă cu doi ani, când se îngrășase și era de nerecunoscut. Ea a urmat un program riguos de antrenamente, trei zile pe săptămână, în care făcea exerciții cardio și yoga. Rezultatele au fost foarte bune, iar în primăvara acestui an ea a pozat pentru coperta revistei Shape. 

Tony Martinez, antrenorul ei personal, a dezvăluit că secretul siluetei de invidiat pe care o afişează de câteva luni cântăreaţa americană constă în cinci mese mici pe zi şi sesiuni "agresive" de exerciţii fizice. Britney ia cinci mese mici pe zi, iar felul ei preferat de mâncare este salata de pui cu sos cu oţet balsamic. "Este o atletă extraordinară. Îi place să fie foarte puternică şi agresivă în exerciţiile sale", a spus Martinez.
 
 

Antrenorul a dezvăluit lista cu exerciţii fizice pe care le propune "elevei" sale Britney Spears: "Şedinţele includ exerciţii diferite care combină elemente din sporturi, alergări pe bandă şi exerciţii pentru muşchii abdominali: 20 de aruncări din săritură la coşul de baschet, mersul cu spatele pe bandă cu viteza de 3,2 kilometri pe oră timp de 1 minut, urmat de mersul cu faţa timp de 1 minut, balansări pe 1 picior şi aruncarea mingii medicinale, mers pe bicicletă şi 20 de rotaţii pe saltea pentru muşchii abdominali".

Cântăreaţa americană, care a pozat de curând pentru o linie vestimentară destinată exerciţiilor de yoga, a declarat la rândul ei: "Uneori îmi place silueta mea, dar apoi, din nou, o urăsc. Am trecut de acum de 30 de ani şi trebuie să lucrez mai intens pentru a mi-o păstra".

Vedeta a mărturisit însă că îi este destul de greu uneori să îşi respecte promisiunea de a mânca sănătos: "Să ţii dietă e ceva greu, mai ales că felurile mele preferate sunt spaghetele, negresele şi biscuiţii cu ciocolată."
 
 

Britney Spears se pregătește să lanseze un nou album, iar pe 17 septembrie va fi dat publicității primul single, detaliile fiind ținute secrete, scrie Daily Mail.

Site-ul artistei a fost colorat în negru și afișează doar un contor care numără zilele, orele, minutele și secundele până la revenirea sa în industria muzicală, eveniment programt pe 17 septembrie. Singurele cuvinte de pe site sunt acestea: "All Eyes On Me/Toți ochii sunt pe mine!".

Cântăreaţa americană s-a despărţit la începutul anului de logodnicul ei, Jason Trawick, după o relaţie care a durat doi ani şi jumătate, dar are deja un nou iubit. Conform Daily Mail, ea a fost văzută aproape zilnic alături de noua sa cucerire, David Lucado (27 de ani), de profesie avocat.
 
 

Britney Spears se află sub curatela tatălui ei, Jamie Spears, din februarie 2008, el preluând, totodată, rolul de administrator al averii acesteia, iar comportamentul ei este monitorizat de un judecător, după ce cântăreaţa a avut o serie de căderi nervoase. Tot în 2008, Britney Spears a pierdut custodia asupra celor doi copii ai ei, Sean Preston şi Jayden James, notează agenţia Mediafax.

Însă, de atunci, Britney Spears a reuşit să îşi reabiliteze imaginea şi să îşi relanseze cariera muzicală, începând cu lansarea albumului "Circus", în decembrie 2008. Spears a obţinut şi o apariţie specială în serialul de comedie "Glee", după un turneu mondial de succes în 2009. 
În martie 2011, cântăreaţa şi-a lansat cel de-al şaptelea album de studio, "Femme Fatale", din care single-ul "Hold It Against Me" a ocupat prima poziţie în topul Billboard Hot 100.


Foto: Hepta / Daily Mail



Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
10 Septembrie 2013
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod