Britney Spears, păpuşa roz: Vedeta arată provocator la 35 de ani

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
19 August 2017
Cântăreaţa americană e din nou în formă. Ea a lansat un nou parfum şi arată senzaţional în fotografiile de promovare.

În 2004, Britney Spears începea colaborarea cu brandul de make-up Elizabeth Arden, lansând atunci primul ei parfum, denumit Curious. Acum vedeta a ajuns la al 21-lea parfum, intitulat provocator Private show. Şi pentru a susţine numele percutant, ea a pozat la fel de provocator, într-un pictorial realizat de fotograful Randee St Nicholas.

Imaginile postate pe Instagram sunt perfecte pentru a-i face pe admiratori să cumpere noul produs - Britney arată excelent

Într-una dintre fotografiile dominate de roz pal, artista poartă un body din dantelă care o transformă într-o păpuşă Barbie, iar în alt cadru ea apare într-un body, tot roz, cu un decolteu adânc, etalându-şi silueta şi picioarele tonifiate.

Vedeta a scris simplu, "@britneyspearsfragrances", în dreptul celor două poze, adugându-l cu tag pe autorul imaginilor.


La începutul lunii, Britney a distribuit o înregistrare video din culisele filmării clipului de promovare pentru parfumul Private show. "Mă incită şi mă activează! Ne-am gândit că ar fi interesant să facem ceva sexy şi cred că va fi atractiv pentru fete", spune ea în materialul video.

Potrivit InStyle, Private Show ţinteşte latura sensibilă şi atrasă spre flirt a clientelor.
"Notele sale de bază includ esenţă de portocale, nectar de mango, esenţe de flori de violete şi chihlimbar auriu, care împreună creează parfumul seducător", a declarat un reprezentant al casei Elizabeth Arden.

Private Show este prezentat într-o sticlă aurie cu capac, într-o gamă din culoarea preferată a cântăreţei, roz, şi este disponibil la preţuri cuprinse între 32 şi 52 de dolari, scrie Daily Mail.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod