Britney Spears este în formă: Vedeta arată sexy în costum de baie

Cântăreața și-a recăpătat silueta după perioada de derivă în care părea că a pierdut lupta cu kilogramele. Ea a lansat o nouă linie de lenjerie intimă.

Vremurile grele prin care a trecut vedeta americană par să fi rămas definitiv în urmă. După ce și-a relansat cariera muzicală, obținând un contract foarte avantajos pentru mai multe concerte în Las Vegas, Britney Spears a muncit cu multă ambiție pentru a reveni în formă și, la capătul câtorva luni de antrenament, ea a reușit să scape de surplusul de greutate.

Acum, cu o situație financiară stabilă și mai încrezătoare în fizicul ei, cântăreața în vârstă de 33 de ani nu-și găsește încă stabilitatea în viața sentimentală.

Cântăreaţa americană a avut mai multe probleme legate de viaţa de cuplu, după ce a divorţat în 2007 de Kevin Federline şi a rupt logodna cu Jason Trawick, în 2013. În vara anului trecut, Britney s-a despărțit de  avocatul David Lucado, după o relație care a durat aproape doi ani. În toamna anului trecut, presa americană scria că noul său iubit este cu producătorul de televiziune Charlie Ebersol.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
18 Februarie 2015
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod