Britney Spears este în formă: Vedeta arată sexy în costum de baie

de Daniel Dumitrescu, 18 Februarie 2015

Cântăreața și-a recăpătat silueta după perioada de derivă în care părea că a pierdut lupta cu kilogramele. Ea a lansat o nouă linie de lenjerie intimă.

Vremurile grele prin care a trecut vedeta americană par să fi rămas definitiv în urmă. După ce și-a relansat cariera muzicală, obținând un contract foarte avantajos pentru mai multe concerte în Las Vegas, Britney Spears a muncit cu multă ambiție pentru a reveni în formă și, la capătul câtorva luni de antrenament, ea a reușit să scape de surplusul de greutate.

Acum, cu o situație financiară stabilă și mai încrezătoare în fizicul ei, cântăreața în vârstă de 33 de ani nu-și găsește încă stabilitatea în viața sentimentală.

Cântăreaţa americană a avut mai multe probleme legate de viaţa de cuplu, după ce a divorţat în 2007 de Kevin Federline şi a rupt logodna cu Jason Trawick, în 2013. În vara anului trecut, Britney s-a despărțit de  avocatul David Lucado, după o relație care a durat aproape doi ani. În toamna anului trecut, presa americană scria că noul său iubit este cu producătorul de televiziune Charlie Ebersol.

Recomandă acest articol:

Facebook Twitter gplus

Dacă ţi-a plăcut acest articol, te așteptăm și pe pagina noastră de Facebook!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod