Brigitta Balogh, primul artist din România care colaborează cu Snoop Dogg

Cântăreaţa Brigitta Balogh, fostă concurentă la emisiuni precum "Se naşte o stea" în Ungaria şi "Megastar", în România, a fost aleasă să înregistreze o melodie cu celebrul Snoop Dogg. - VIDEO

Cântăreaţa Brigitta Balogh, fostă concurentă la emisiuni precum "Se naşte o stea" în Ungaria şi "Megastar", în România, a fost aleasă să înregistreze o melodie cu celebrul Snoop Dogg, realizată de casa HaHaHa Production.

"Play me like a violin" a fost produsă în studiourile HaHaHa din ţară şi este single-ul de debut în România al Brigittei Balogh. Potrivit reprezentanţilor casei de producţie, este prima piesă produsă în România pentru Snoop Dogg şi totodată prima colaborare a rapperului american cu un artist din ţara noastră.

"Căutam de mult timp o voce feminină pentru această colaborare. Ne-au ajutat foarte mult demo-urile pe care le-am primit pe site-ul nostru. Brigitta are un timbru vocal deosebit, pe care noi l-am găsit ca fiind foarte potrivit pentru această colaborare. A trebuit să ascultăm foarte multe demo-uri, iar decizia nu a fost una uşoară", a declarat Şerban Cazan, reprezentant al casei de producţie.

Deşi Snoop Dogg cântă doar pentru câteva secunde, acesta apare şi în videoclipul piesei, într-o filmare realizată în Statele Unite. Clipul propriu-zis, în care apare şi Brigitta, a fost filmat într-un hotel de 5 stele din Milano. Pe YouTube, melodia a strâns peste 700.000 de vizualizări în doar câteva zile.

Orădeanca Brigitta Balogh are 22 de ani şi a devenit cunoscută după ce a participat la show-urile "Se caută o stea", în Ungaria şi "Megastar", în România. În Ungaria, ea a lansat melodia "A szerelem faj", care a ajuns în topurile muzicale din ţara vecină şi a fost difuzată de toate posturile muzicale. Brigitta este iubita chitaristului Marius Pop, iar de peste doi ani este vocea trupei Sistem, alături de care a cântat în mai multe ţări din Europa.

Citeşte despre colaborarea dintre Brigitta Balogh şi Snoop Dogg pe click.ro.

 

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Sebi pe 17 Mai 2012, 13:05
    hahaha

    ce vrajeli :))))) .....scot si eu o mie de voci accapella de pe net si zic ca sunt primul care face piesa cu mai stiu eu cine de p `afara :))). Unde feat....in televizoru ala mic din clip..? :)))))))))))

    0
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod