Bradley Cooper și Irina Shayk, un cuplu care atârnă de un fir de ață: Lady Gaga le-a pulverizat iubirea

Apropierea dintre Bradley Cooper și Lady Gaga a subminat relația actorului cu Irina Shayk, susține sursa citată de Page Six


Recitalul pasional a suscitat o mulțime de zvonuri despre o relație între Cooper și Gaga, dar amândoi au negat că ar fi ceva între ei. La trei zile după acest episod, cântăreața a apărut în emisiunea TV "Jimmy Kimmel Live show", unde a fost întrebată despre chimia dintre ea și colegul său. "E un cântec lung. E o poveste de dragoste și am muncit mult la ea.

Știu că el a avut o viziune despre cât de lungă trebuie să fie piesa", a explicat ea.

Speculațiile dintre o relație amoroasă între Lady Gaga și Bradley Cooper au fost alimentate și de despărțirea în februarie dintre artista americană și logodnicul ei, Christian Carino, survenită cu doar câteva zile înainte de seara Oscarurilor. Cei doi s-au despărțit la un an după ce Carino a cerut-o în căsătorie dăruindu-i un inel de logodnă cu un diamant evaluat pe piața bijuteriilor între 300.000 și 400.000 de dolari.

Lady Gaga a anunţat în octombrie 2018 că s-a logodit cu Carino.
Ei au început să se întâlnească în februarie 2017, la câteva luni după ce vedeta încheiase o relaţie de cinci ani cu actorul Taylor Kinney. Acesta o ceruse în căsătorie în 2015, dăruindu-i un inel în formă de inimă.

Christian Carino a fost agentul mai multor vedete, precum Justin Bieber, Amber Heard, Christina Aguilera, Simon Cowell, Miley Cyrus şi Jennifer Lopez. El a fost căsătorit cu Brooke Baldwin, între anii 1997 și 2013, ei având două fiice.

Bradley Cooper și Irina Shayk sunt împreună din 2015 și au o fetiță, Lea, născută în 2017.
Actorul a avut anterior o relație cu actrița și modelul englez Suki Waterhouse. Cei doi au fost împreună doi ani, între 2013 și 2015. Irina Shayk s-a despărțit în 2015 de fotbalistul Cristiano Ronaldo, după o relație de cinci ani.


Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod