Bradley Cooper, mic dejun cu Naomi Campbell. S-a despărțit de Irina Shayk?

Actorul a fost fotografiat în compania celebrului model de culoare, alimentând speculațiile despre sfârșitul relației cu iubita lui.

Bradley Cooper și Irina Shayk încă n-au sărbătorit un an împreună. Cei doi sunt un cuplu din aprilie 2015 și în pragul primei lor aniversări au apărut zvonuri despre despărțirea lor. Sâmbătă, actorul american în vârstă de 41 de ani a fost surprins de paparazzi în compania supermodelului Naomi Campbell. Îmbrăcați casual, cei doi au luat micul dejun împreună la un restaurant, apoi au plecat tot împreună, cu mașina condusă de Bradley.

Întâlnirea celor două vedete ridică multe semne de întrebare, pentru că ei nu au mai fost văzuți împreună, scrie cotidianul britanic Daily Mail.

Speculații despre ruptura dintre Bradley și Irina au apărut mai întâi în luna ianuarie, o sursă declarând pentru tabloidul britanic The Sun că mama actorului, Gloria Campano, nu o agreează pe iubita lui: "Au petrecut Crăciunul la Los Angeles, dar au început să se certe, în principal pentru că mamele lor nu sunt încântate de această relație".  

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod