Bradley Cooper, în formă maximă după "Marea Mahmureală III"

Care e cea mai bună cură pentru a scăpa de mahmureală? Încă o mahmureală, normal! Tipii nebuni din "Hangover", specialiști în beții monstruoase, știu tot felul de trucuri "pentru a doua zi". Iar cel mai frumos dintre ei, Bradley Cooper, cel căruia milioane de femei i-ar ierta orice escapadă cu băieții "la una mică", se pricepe să îmbine profesia cu distracția.
 
Miercuri, a doua zi după premiera de la Rio de Janeiro a filmului "The Hungover/Marea Mahmureală III", Bradley Cooper a făcut o baie în ocean, bucurându-se de plaja însorită a metropolei braziliene.
 
Imaginile suprinse de paparazzi demonstrează că starul în vârstă de 38 de ani arată excelent și la bustul gol, iar corpul său nu diferă de cel al unui fotbalist.
 
 
 
 

Bradley a înfruntat valurile oceanului timp de câteva minute, apoi s-a întors pe nisip, scrie ziarul britanic Daily Mail.
 
 
 
 
 
Cu câteva ore mai devreme, el a făcut o plimbare prin Rio, împreună cu ceilalți actori din "Hangover III" - He joined Ed Helms, Zach Galifianakis, Justin Bartha, Heather Graham și regizorul comediei, Todd Phillips. 
 
 

Toată trupa de "nebuni", mai ponderați în viața reală decât pe marele ecran, a urcat într-o telecabină din sticlă și a admirat de la înălțime orașul brazilian, relatează ziarul citat.

Bradley și Heather păreau foarte apropiați. Ei au stat mai mult timp împreună, vorbind și amuzându-se de mai multe ori. La un moment dat, actorul și-a ajutat partenera de platou să-și fixeze salba de mărgele pe care o purta la gât. 
 
 
 
El era îmbrăcat cu o cămasă în pătrățele roții și albe cu mâneci lungi, pantaloni casual bej și purta ochelari de soare. Heather, care a făcut o mulțime de poze cu telefonul, arăta grozav în rochia ei gri cu negru.

Premiera ultimei părți a ttrilogiei "Hangover" a avut loc marți seară în Rio de Janeiro, iar echipa din distribuție și regizorul comediei au onorat evenimentul. Toată echipa a fost în centrul atenției, iar Heather a strălucit într-o rochie roșie din piele, scrie Daily Mail.
 
 

"Marea mahmureală 3/ The Hangover part III", a debutat pe poziția secundă în box office-ul nord-american, cu încasări de 42,1 milioane de dolari, înregistrate până la sfârșitul săptămânii trecute. Comedia a fost depășită de cel de-al şaselea film din franciza "Furios şi iute".

Ghinioniştii Phil (Bradley Cooper), Stu (Ed Helms) şi Alan (Zach Galifianakis) au din nou probleme. Finalul trilogiei nu mai păstrează "reţeta" primelor două părţi, cei trei eroi ţinându-se departe de nunţi şi dezlănţuite petreceri ale burlacilor. Ei vor ajunge în Mexic, iar printre aventurile lor se numără o dementă colaborare cu dezlănţuitul Leslie Chow, notează cinemagia.ro.


Foto: Daily Mail




Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
31 Mai 2013
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod