Brad Pitt, un actor cu spiritul liber...

Nu doar actritele sau cantaretele au parte in viata lor de zi cu zi de surprize mai mult sau mai putin placute. Intamplarile haioase fac parte din show-biz si, cu siguranta, actorii au multe de povestit si din acest punct de vedere. Cand vine vorba si despre unii dintre cei mai glumeti si mai interesanti oameni de la Hollywood, atunci te pregatesti pentru un adevarat regal. Iata care sunt unele dintre cele mai "colorate" trasnai pe care le-a trait Brad Pitt...

Cunoscut pentru firea sa adesea copilareasca, Brad Pitt nu se dezminte nici la filmari. Pe platoul de filmare de la "Domnul si doamna Smith", Pitt a fost aspru criticat de catre regizorul Doug Liman in timp ce filma o scena cu Greg Ellis. Problema? "Cand apasa pe tragaci, e ca un baietel care a descoperit o jucarie noua", a dezvaluit Ellis. "Cand trage cu arma, face zgomote ca de pusca!". Se pare ca si Ethan Hawke a avut o problema asemanatoare in timpul realizarii peliculei din 2005, "Assault On Precinct 13"...

Brad Pitt a fost un model reusit... in anul 1999, la celebrul Muzeu al Statuilor din Ceara Madame Tussaud's din Londra. Angajatii muzeului au fost extrem de ocupati sa scoata de prin buzunarele hainelor cu care era imbracat "starul din ceara" chiloteii lasati amintire de fanele sale inamorate... Iar petele de ruj de pe fata actorului au reprezentat o adevarata provocare.

Insa asta nu a fost tot... In aprilie 2003, dupa ce i-a cerut lui Pitt sa le ofere sculptorilor un mulaj de pe corpul sau, muzeul a expus o noua figurina din ceara in marime naturala, posedand un fund "extrem de viu", alcatuit din spuma si silicon. Astfel, Brad Pitt a devenit primul exponat "palpabil" al Muzeului Madame Tussaud's...

Intr-unul dintre interviurile acordate presei, starul din "Troia" a fost intrebat daca se considera atractiv. Acesta a raspuns: "Da, mi-as da o intalnire."

Ingrijorat ca soarele mediteranean foarte puternic ii deterioreaza parul, Pitt a parasit la un moment dat platoul de filmari din Insula Malta, pentru a apela la stilistul celebritatilor, Daniel Galvin, pentru o decolorare de par - numai ca, in acest scop, s-a deplasat pana in Marea Britanie, la o distanta de 2.600 de mile de locatia sa de la momentul respectiv.
Val Kilmer l-a catalogat apoi pe Pitt (care s-a lasat de fumat si s-a antrenat timp de mai multe luni pentru pregatirea acestui rol) drept "un papa-lapte" si a spus ca fizicul musculos al starului a fost "exagerat" pe afisele filmului.

Actorul face echipa buna cu George Clooney pentru foarte multe dintre trasnaile pe care le pune la cale acesta din urma, unul dintre cele mai poznase staruri de la Hollywood. In timpul realizarii productiei "Ocean's Eleven", in Italia, cei doi au facut intr-o zi jogging impreuna. Insa pe drum au fost prinsi de o ploaie sanatoasa... Au decis sa se refugieze la un hotel italian destul de "fitos", dar, din nefericire, planul lor inocent a fost rasturnat de un portar, care a refuzat sa le dea drumul in cladire, crezand ca sunt vagabonzi!...

Relatia cu familia este deosebit de importanta pentru Pitt, iar parerea acestora despre cariera sa conteaza enorm pentru el. Actorul povesteste: "Mi-am sunat bunicul intr-o zi, iar acesta mi-a spus: 'Ti-am vazut filmul.' 'Care dintre ele?', am intrebat eu, iar el a urlat in receptor: 'Betty, cum se numea filmul ala care nu mi-a placut mie?' Cred ca asta a fost o replica clasica. Vreau sa spun, daca nici asta nu te tine cu picioarele pe pamant, ce anume ar putea face asta?!".

Relatia sa cu actrita Angelina Jolie a devenit din ce in ce mai puternica, o data cu filmarea peliculei "Domnul si doamna Smith" (2005). Frumoasa vedeta i-a facut un cadou lui Pitt, in stilul ei caracteristic de... ciudat: un liliac "uscat" si conservat, intr-o fiola mica - pastrat in sticluta sa protectoare, a explicat Jolie, acest dar il va apara pe Pitt de accidente... Oare, ne intrebam noi?...

Se pare ca acest cadou a venit cam tarziu pentru starul din "Snatch". Regizorul peliculei, Guy Ritchie - Brad Pitt este un fan declarat al acestuia - isi aminteste ca, pe platoul de filmare, in urma unei scene de bataie, Pitt si-a rupt unul dintre degetele de la mana, fara sa spuna nimanui despre acest lucru. Ritchie a afirmat: "A mers mai departe cu asta si ne-am dat seama mai tarziu de accidentul lui, in clipa in care am vazut ca mana i se umflase ca rotula unui obez..."

Brad Pitt nu este numai un actor foarte bun, ci si un adevarat erou in viata de zi cu zi.
Fumatul chiar l-a ajutat sa salveze viata cuiva. Te intrebi cum, nu?... "Brad Pitt se afla in fata unui restaurant din Los Angeles, la o tigara, cand a observat ca o masina scapata de sub control se indrepta spre o persoana care mergea linistita pe trotuar", a relatat ziarul "San Francisco Examiner" in februarie 2003. "Pitt si-a aruncat tigara si a impins femeia respectiva din fata masinii, salvandu-i in acest fel viata. Femeia recunoscatoare i-a spus lui Brad: 'Sunt atat de fericita ca sunt in viata si mult mai fericita ca tu esti cel care m-a salvat.' Brad i-a replicat: 'Bucuros sa va fiu de ajutor' si a intrat inapoi in restaurant."

In timpul realizarii filmului "Ocean's Eleven", regizorul Steven Soderbergh l-a intrebat pe star daca are idei pentru "un tratament amuzant" la care sa isi supuna personajul, Rusty Ryan. Pitt, care nu mancase nimic pe ziua respectiva, se infrupta din plin la o masa binemeritata si copioasa. "Ei bine", a zis el cu gura plina, "ce ar fi sa manance tot timpul?". Astfel incat Pitt este vazut mancand sau band in toate scenele sale, mai putin in patru.

Dupa cum stii deja, Clooney este poate cel mai mare poznas de la Hollywood... Insa nici Brad Pitt nu se da in laturi atunci cand vine vorba despre o gluma buna. Cand cei doi au aflat ca Julia Roberts se va alatura distributiei de la "Ocean's Eleven", glumetii i-au trimis o bancnota de 20 $ intr-o felicitare, cu mesajul: "Am auzit ca primesti 20 pe film"...

Insa Pitt a fost de-a dreptul ingrozit de glumele pe care i le-ar putea face George Clooney chiar si lui. Matt Damon a fost cel care a descoperit acest lucru. In timpul filmarilor de la "Ocean's Eleven", cei doi erau cazati usa in usa la Hotelul Bellagio, in Las Vegas. Damon a primit vizita unor prieteni intr-un week-end in care Pitt pleca. Baiat de treaba, Pitt s-a oferit sa isi puna camera la dispozitie pentru cazarea oaspetilor prietenului sau.

"Luni, pe platoul de filmare", a mentionat Damon, "mi-a cerut cheia intr-o maniera lejera, dand din mana: 'Hei, omule, poti sa imi dai cheia de la camera inapoi?' Insa problema era ca respectivele chei - de fapt, niste carduri din plastic - aratau la fel si se amestecasera." Damon nu mai stia care dintre ele era cheia de la camera lui Pitt, dar a promis sa i-o inapoieze mai tarziu.
Marti au purtat aceeasi discutie. Miercuri, la fel...

"Pana joi, mi-am dat seama ca Brad era cam tras la fata, abia se tara pe platoul de filmare, avea pungi sub ochi si cearcane. Si cand Pitt mi-a cerut din nou cheia, incercand din rasputeri sa se poarte cat mai normal cu putinta, am sesizat o nota de disperare in vocea sa."

"Vineri, Pitt a stat, in sfarsit, cu mine la explicatii: 'Nu pot dormi, omule.' Era convins ca eu si Clooney ii tineam cheia pentru ca vroiam sa ii facem o gluma in camera. Pitt, care stie orice truc posibil, a marturisit: 'Ajung acasa de pe platou, imi ia doua ore, si imi dezmembrez camera centimetru cu centimetru, de parca as fi nebun, omule! Verific vasul de la toaleta, sa nu fie ceva in neregula cu el. Ridic receptorul si il controlez sa nu aiba vaselina.'

Am plecat sa ii spun lui George despre toate lucrurile astea, la care el mi-a spus: 'Nu ii mai da cheia - asta e mai misto decat orice alta farsa!'. Insa i-am spus pana la urma adevarul: 'Brad, nu stiu unde naiba este cheia ta, cere-le celor de la hotel sa iti dea alta.' Insa Pitt nici acum nu m-a crezut: 'Nu, omule, voi faceti misto de mine - cu siguranta ati planuit ceva.' Era convins ca George i-a jucat un renghi - si probabil ca avea dreptate sa creada asta."

Damon a adaugat despre farsele pe care le face Clooney: "Farsele lui George sfideaza perfectiunea. Sunt minunate si le fenteaza o data cu trecerea anilor. Intalneste pe cineva si incearca sa afle care este cea mai mare temere a persoanei respective, cu ce anume l-ar putea prinde."

"Reporterii m-au intrebat ce cred ca ar trebui sa faca China in legatura cu Tibetul", a afirmat starul dupa aparitia sa din filmul "Sapte ani in Tibet". "Cui ii pasa ce cred eu ca ar trebui sa faca China? Sunt un amarat de actor. Sunt aici pentru divertisment, in principal, daca dai totul al o parte. Sunt un adult care poarta machiaj!"

La scurt timp dupa nunta sa cu Jennifer Aniston, Brad Pitt a emis definitia sa pentru termenul "mariaj": "A fi casatorit inseamna ca pot trage vanturi si pot manca inghetata in pat." Printre juramintele pe care Aniston i le-a facut lui Pitt, a fost si acela de "a-i prepara milkshake-ul de banana preferat".
De asemenea, starul a afirmat despre propria nunta ca "a fost unul dintre cele mai tari evenimente la care a participat." Ciudate cuvinte, dar nu si pentru un poznas ca el!

In timpul filmarii peliculei "Ocean's Eleven", producatorul Jerry Weintraub a fost amuzat sa afle ca Brad Pitt refuza sa lucreze in serile de joi, pentru ca are o intalnire. Intalnirea era cu... televizorul sau, la care isi privea sotia jucand in noul episod din sitcom-ul care a facut-o celebra pe Aniston, "Friends"!

Printre primele slujbe ale starului s-au numarat: sofer de limuzina pentru stripperi si strippteuze, caraus de frigidere si... pui urias, respectiv mascota unui fast-food, El Pollo Loco.

Si, ca tot suntem la acest capitol, iata cum a pornit Brad Pitt in viata... Avand nevoie doar de sustinerea a cateva examene pentru a absolvi colegiul, in 1986, Pitt s-a suit in masina si, cu numai 325 $ in buzunar, a plecat in California. "In capul meu", a spus Pitt mai tarziu, "o terminasem cu colegiul. Treceam la etapa urmatoare."

Tatal unei fete pe care o cunostea avea un apartament in California, in care statea doar o menajera, asa ca a locuit aici timp de o luna, fara sa plateasca chirie. Si-a facut cativa prieteni si s-a mutat intr-un apartament in North Hollywood, impreuna cu alti opt tipi. Nu aveau mobila, doar un televizor, un toaster si un sistem stereo. Toti dormeau pe jos, in prima camera.

Ca sa faca rost de bani, mergeau la Biroul Fortelor de Munca, lucrand pe ici, pe colo. La un moment dat, a facut un pariu cu un prieten - care dintre ei va obtine cea mai umilitoare slujba. Pitt a castigat de departe, imbracandu-se intr-un costum de pui urias, mascota fast-food-ului El Pollo Loco, si stand la coltul Bulevardului Sunset, pe o caldura insuportabila...
 

Comentarii (3)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • stefa stefi78 pe 9 Mar 2010, 15:02
    brad pitt

    e cam lung dar este super il iubesc pe brad pitt

    0
    0

  • roxycutzaaa pe 10 Ian 2010, 20:27
    brad pitt

    chiar k luuung......dar mi-au fost necesare aceste informatii........BRAD PITT pentru mine chiar este cel mai bun actor de la Hollywood.........are un talent inascut.......

    0
    0

  • Samy pe 28 Mai 2008, 17:56
    Scurt

    Lunggggggggggggg

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod