Brad Pitt, subjugat de frumoasa profesoară Neri Oxman: „Chimia lor e dincolo de limite“

Imaginea în care apar împreună Brad Pitt şi Neri Oxman a fost ştearsă de pe Instagram


Oxman a fost premiată în mai multe rânduri pentru lucrările ei. Cel mai cunoscut proiect al său, "The Silk Pavilion", realizat în 2003, este o structură asemănătoare unui dom, pentru care a folosit elemente din domeniul roboticii, dar şi 6.500 de viermi de mătase. Câteva dintre lucările sale sunt expuse la Centrul Georges Pompidou din Paris, Muzeul de Arte Aplicate din Viena, Muzeul de Ştiinţă din Boston şi la Muzeul de Artă Modernă din New York. A fost inclusă în topul celor mai influenţi designeri şi arhitecţi care vor schimba viitorul, iar revista Esquire a desemnat-o în 2009 cel mai bun şi mai strălucitor designer.

În 2014, a primit titlul Carnegie’s Pride of America, notează Daily Mail.

Neri Oxman a fost căsătorită cu compozitorul argentinian Osvaldo Golijov, care are în palmares două premii Grammy. Foarte discretă în privinţa vieţii personale, ea a refuzat să comenteze despărţirea de Golijov, cu care s-a căsătorit în 2011. Ea a declarat anul trecut pentru W Magazine că nu are copii.

Actualmente, Oxman conduce propriul program la faimosul Institut de Tehnologie al statului Massachusetts, unde echipa pe care o coordonează efectuează cercetări în domeniile design-ului computerizat, biologiei de sinteză şi ştiinţa meterialelor.

La rândul său, Brad Pitt este implicat în activitatea fundaţiei Make It Right, care construieşte case ieftine pentru oamenii nevoiaşi şi comunităţile sărace.
Starul a lucrat cu arhitecţi din întreaga lume la construirea locuinţelor în New Orleans după dezastrul provocat de uraganul Katrina, precum şi în New Jersey, Kansas City şi Missouri.

La sfârşitul lunii martie, Brad Pitt şi Angelina Jolie Brad Pitt au ajuns la un acord asupra termenilor divorţului. Din respect pentru relaţia lor şi pentru cei şase copii, fostul cuplu a pus capăt disputei judiciare acerbe şi în scurt timp vor semna termenii finali care vor consfinţi despărţirea lor. Potrivit Daily Mail, cel mai important aspect pe care Pitt şi Jolie l-au rezolvat este custodia celor şase copii ai lor.

O sursă a declarat că Brad Pitt a făcut terapie la psiholog după ce s-a despărţit de Angelina Jolie.
Actorul a recunoscut anterior că una dintre problemele care au dus la destrămarea căsniciei sale cu Jolie a fost consumul de alcool.

Angelina Jolie şi Brad Pitt s-au căsătorit în august 2014, după o relaţie de aproape zece ani, şi s-au separat în septembrie 2016. În cererea sa de divorţ, Jolie a cerut custodia celor şase copii ai lor, trei adoptaţi - Maddox, născut în august 2001, în Cambodgia, Zahara, născută în ianuarie 2005, în Etiopia, şi Pax, născut în noiembrie 2003, în Vietnam - şi trei biologici, Shiloh, născută în mai 2006, şi gemenii Knox şi Vivienne, născuţi în iulie 2008.

Potrivit Daily Mail, Angelina Jolie (42 de ani) are în prezent o relaţie cu un agent de vânzări imobiliare "chipeş şi mai în vârstă".




Foto: Daily Mail, Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
12 Aprilie 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod