Brad Pitt și Charlize Theron, un cuplu formidabil: Sean Penn i-a adus împreună

Charlize Theron și Brad Pitt se iubesc, susține o sursă citată de The Sun


Charlize și Brad nu au lucrat niciodată împreună, ea fiind doar colegă de distribuție cu Matt Damon, bun prieten cu Brad Pitt, în producția "2000's The Legend Of Bagger Vance", notează Daily Mail.

Charlize Theron a avut la mijlocul anilor 1990 o relaţie de doi ani cu actorul Craig Bierko, iar, din 1997 până în 2001, o relaţie cu Stephen Jenkins, solistul trupei Third Eye Blind. Ea a început apoi o relaţie cu actorul irlandez Stuart Townsend, alături de care a jucat în filmele "Trapped" (2002) şi "Head in the Clouds" (2004).

Cei doi actori s-au despărţit în ianuarie 2010, după aproape nouă ani petrecuţi împreună.
După relația temporară cu Sean Penn, despre Charlize Theron s-a scris că ar fi avut o relație cu actorul suedez Alexander Skarsgard.

Despre Brad Pitt au apărut diverse speculații după divorțul de Angelina Jolie, mai multe publicații scriind despre o relație cu Neri Oxman (42 de ani), o arhitectă foarte respectată care predă la prestigiosul MIT (Institutul Tehnologic din Massachusetts), o femeie frumoasă şi foarte inteligentă cu care împărtăşeşte pasiunea pentru design şi arhitectură.
Totodată, s-a scris că Pitt ar fi avut o relație și cu Sat Hari Khalsa, designer de bijuterii și un guru spiritual, de asemenea o femeie frumoasă și inteligentă.



Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod