Brad Pitt se topeşte de dorul familiei: A ajuns ca fostul soţ al Angelinei

După ce a slăbit mult, Brad Pitt seamănă cu fostul soţ al Angelinei Jolie, Billy Bob Thornton


Brad Pitt are tot timpul să sculpteze acum, după ce a terminat filmările pentru "War Machine", regizat de David Michod. Trailerul acestei producţii Netflix a fost lansat marţi.

Deşi a renunţat la multe din obiceiurile sale nocive, actorul nu s-a lăsat de fumat şi e văzut uneori cu ţigara în mână. Interesul lui pentru artă vine după ce a fost văzut cumpărându-şi nişte haine într-un magazin din Santa Barbara, unde actorul deţine de mai mulţi ani o casă de vacanţă situată pe malul oceanului.

Brad părea pierdut şi s-a uitat câteva minute la o pereche de bascheţi, scrie Daily Mail.

În ianuarie, Angelina Jolie şi Brad Pitt au oferit prima declaraţie de comun acord despre divorţ. Cei doi actori au declarat că vor cere unui judecător privat să finalizeze divorţul, pentru a evita dezvăluirile publice care le-ar putea pune în pericol copiii şi familia, relatează Mediafax. "Părţile şi consilierii lor au semnat acorduri pentru a menţine drepturile de confidenţialitate ale copiilor şi familiei lor. Astfel, toate documentele judiciare vor fi confidenţiale şi cuplul va apela la serviciile unui judecător privat, pentru a lua hotărârile legale necesare şi pentru a facilita soluţionarea rapidă a oricăror chestiuni legate de divorţ.
Părinţii s-au angajat să acţioneze pe un front comun pentru a facilita recuperarea copiilor după divorţ"
, au afirmat Angelina Jolie şi Brad Pitt, într-o declaraţie de comun acord, obţinută de CNN.

Angelina Jolie a acceptat sigilarea documentelor de divorţ şi a celor referitoarea la custodia celor şase copii, la cererea lui Brad Pitt.

Brad Pitt o acuza dur pe Jolie în ultimele acte depuse în instanţă, unde sesiza acţiunea inconştientă a actriţei de a dezvălui detalii intime din viaţa copiilor pe care îi au împreună: "Angelina nu are autocontrol", declara Brad Pitt, citat de revista People.

Pitt a depus în instanţă pe 21 decembrie un memorandum în care şi-a reînnoit cererea către judecător de a sigila documentele legate de custodie.
Actorul sublinia argumentele pentru care îşi doreşte ca litigiul în privinţa custodiei copiilor să rămână privat.

În documentele obţinute de revista People, Pitt o acuză dur pe Jolie pentru că le-a compromis imaginea celor şase copii ai cuplului. Jolie "este determinată să ignore orice acord şi standard care să asigure bunăstarea copiilor", se arată în documentul depus de actorul Brad Pitt.

Pitt afirma că Jolie "a expus copiii în public, a dezvăluit care sunt numele terapeuţilor care se ocupă de ei, dar şi identitatea altor persoane din domeniul medical".

Actorul preciza că "Angelina nu are un mecanism de autocontrol" pentru a preveni informaţiile private să fie dezvăluite public.
Actriţa a depus acte ce conţin informaţii intime în instanţă.


Foto: Daily Mail

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod