Brad Pitt se pregătește de război: Angelina Jolie i-a luat copiii, acum îi vrea și banii

Cândva unul dintre cele mai frumoase cupluri de la Hollywood, Angelina Jolie și Brad Pitt se luptă la tribunal pentru copii și bani


În cererea înaintată instanței, Jolie solicită o întâlnire pentru rezolvarea problemei pe care ea susține că o are cu fostul soț. Ea cere, de asemenea, ca divorțul să fie finalizat în acest an, relatează Daily Mail. Un reprezentant al vedetei a spus că ea vrea "încheierea căsniciei într-un mod care să clarifice următoarea fază a vieților lor și care să le permită ei și lui Brad să se dedice ca părinți copiilor lor".

Pitt a declarat anul trecut, într-un interviu, că nu mai consumă alcool, face terapie şi că el şi Angelina Jolie au decis să renunţe la "ură" pentru a încerca să ajungă la o înțelegere.

Angelina Jolie are o avere estimată la 160 de milioane de dolari, conform publicației Celebrity Net Worth, iar în 2014 ea s-a clasat pe locul 74 în topul celor mai bogați oameni, întocmit de Forbes.

Angelina Jolie a depus cererea de divorț în septembrie 2016 motivând "diferenţe ireconciliabile", însă bătălia pentru custodia celor şase copii ai lor a căpătat dimensiuni dramatice, Pitt fiind şi cercetat pentru acuzaţii de abuz, însă în cele din urmă a fost declarat nevinovat.

În cererea sa de divorţ, Jolie a cerut custodia celor şase copii ai lor, trei adoptaţi - Maddox, născut în august 2001, în Cambodgia, Zahara, născută în ianuarie 2005, în Etiopia, şi Pax, născut în noiembrie 2003, în Vietnam - şi trei biologici, Shiloh, născută în mai 2006, şi gemenii Knox şi Vivienne, născuţi în iulie 2008.

După mai multe neînțelegeri, cele două vedete sunt încă departe de un acord și par să fi ajuns într-un impas.

"Au multe de pus la punct în privința custodiei", a declarat o sursă. Una dintre piedici o reprezintă resentimentele pe care actrița le are față de fostul soț, consemnează E! News. "Ea nu-și poate stăpâni furia față de Brad care ar putea primi custodie comună", a explicat o sursă.

Un alt apropiat al fostului cuplu a declarat pentru TMZ că actrița încearcă "să ucidă orice relație a lui Brad cu copiii". "S-a încărcat cu furie și are pretenții nerezonabile", a spus sursa citată.

În prezent, Angelina Jolie filmează la Londra pentru continuarea producției "Maleficent", iar Pitt lucrează la Hollywood la filmul lui Tarantino "Once Upon a Time".


Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
9 August 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod