Brad Pitt a întinerit: Primele imagini de la filmările cu Leonardo DiCaprio

Brad Pitt arată tânăr și fără intervenția echipei de editare


Quentin Tarantino a anunțat miercuri că rolul criminalului în serie Charles Manson va fi jucat de actorul australian Damon Herriman, în vârstă de 48 de ani, relatează Daily Mail.

Al Pacino îl va interpreta pe agentul lui Dalton, în timp ce Margot Robbie va fi vecina lui Dalton, actriţa Sharon Tate. Distribuţia îi include și pe pe Burt Reynolds, Timothy Olyphant, Damian Lewis, Luke Perry, Emile Hirsch, Dakota Fanning, Clifton Collins, Keith Jefferson şi Nicholas Hammond.

Sony lansează o dramă pe care o vor produce David Heyman şi Shannon McIintosh.

"Once Upon a Time in Hollywood" este cel de-al nouălea film semnat de Tarantino. Regizorul a lucrat înainte cu Pitt la "Inglourious Basterds", film care a fost nominalizat la opt premii ale Academiei American de Film. Di Caprio a jucat în "Django Unchained", regizat tot de Quentin Tarantino, şi care a fost nominalizat la cinci categorii şi a câştigat două premii Oscar.

"Once Upon a Time in Hollywood" va fi lansat pe 9 august 2019, când se împlinesc 50 de ani de când adepţii lui Manson a comis crimele din LaBianca.


Foto: Daily Mail, Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
30 August 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod