Born in the U.S.A.: Fiica lui Bruce Springsteen arată senzațional la 27 de ani

Fiica lui Bruce Springsteen este campioană la echitație


Fiica lui Bruce Springsteen călărește de când avea doar cinci ani și a devenin campioană la proba de sărituri. Sportivă de elită în turneul Longines Global Champions, ea apare deseori pe rețelele de socializare, fotografiată în costumul de călărie.

Deși a crescut în New Jersey, Jessica s-a mutat în Valkenswaard, Olanda, după ce a absolvit Universitatea Duke cu un master în psihologie, în 2014. În 2017, ea a declarat pentru CNN că mama sa, Patti Scialfa, i-a transmis și cultivat pasiunea pentru călărie în toți acești ani.

"Mama mergea mereu să călărească, așa că ne-am mutat la o fermă din New Jersey. A început să ia lecții și atunci am vrut și eu să încep. Niciodată n-am ratat o lecție", a spus ea.

Cu rezultatele sportive și forma sa fizică impecabilă, Jessica Springsteen onorează pe deplin numele arhicunoscut pe care îl poartă; tatăl ei, supranumit "The Boss", este una dintre cele mai reprezentative figuri ale muzicii rock mondiale.

Născut pe 23 septembrie 1949, în New Jersey, interpretul şi compozitorul Bruce Springsteen s-a impus cu o suită de piese de succes, precum "Born To Run", "Hungry Heart", "Dancing in the Dark", "Born in the U.S.A.", "Human Touch" şi "Streets of Philadelphia".
Artistul a lansat 18 albume de studio, care au fost vândute în peste 120 de milioane de exemplare pe plan mondial şi a fost recompensat cu 20 de premii Grammy, notează Mediafax. Cel mai recent material discografic, "High Hopes", a fost lansat în 2014.

Starul a compus şi coloane sonore pentru mai multe producţii cinematografice, iar pentru muzica originală din filmul "Philadelphia" (1993), cu Tom Hanks şi Denzel Washington în rolurile principale, a fost premiat cu Globul de Aur, Grammy şi Oscar.




Foto: Daily Mail, Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod