Borcea şi Zăvoranu: Tratamentele de slăbit, cauza intoxicaţiei cu mercur?

O nouă isterie a cuprins România... unele vedete anunţă că sunt în pericol de moarte din cauza unei concentraţii extrem de mari de mercur în sânge. Primii care au făcut aceste dezvăluiri au fost soţii Borcea, Cristi şi Mihaela, care au plecat în străinătate ca să-şi rezolve problemele. Câteva luni mai târziu a venit rândul Oanei Zăvoranu să ne explice cum stările proaste pe care le-a avut în ultima vreme se datorează, pe lângă divorţ, şi faptului că mama ei a încercat să o otrăvească, trimitându-i un tort plin cu mercur.
O nouă isterie a cuprins România... unele vedete anunţă că sunt în pericol de moarte din cauza unei concentraţii extrem de mari de mercur în sânge. Primii care au făcut aceste dezvăluiri au fost soţii Borcea, Cristi şi Mihaela, care au plecat în străinătate ca să-şi rezolve problemele. Câteva luni mai târziu a venit rândul Oanei Zăvoranu să ne explice cum stările proaste pe care le-a avut în ultima vreme se datorează, pe lângă divorţ, şi faptului că mama ei a încercat să o otrăvească, trimitându-i un tort plin cu mercur.

Cristi şi Mihaela Borcea, tratamente în regim de urgenţă în străinătate


Cuplul Mihaela şi Cristi Borcea trăiesc un adevărat calvar din vara anului trecut. Din cauza unor stări de sănătate foarte proaste, cei doi au decis să-şi facă un control medical amănunţit pentru a vedea de unde au aceste probleme. "Nu mă mai puteam scula din pat, se învârtea casa cu mine, eram moale ca o cârpă, nu mă mai puteam duce la serviciu. Şi soţul meu se simţea la fel de rău", declara Mihaela Borcea, pentru Click. Rezultatele, în ambele cazuri, au fost tulburătoare. Fiecare dintre ei avea în sânge un nivel extrem de mare de mercur. "Analizele au scos la iveală faptul că am mult mercur în sânge, de 5-6 ori mai mare decât normalul.
Practic, sunt la un pas de moarte. Dacă mercurul ajunge la creier, nu mai este nimic de făcut. Sunt un om mort!"
, declară acţionarul clubului de fotbal Dinamo Bucureşti pentru cotidianul ”Adevărul”. În cazul soţiei sale, datele arătau şi mai rău, pentru că nivelul descoperit este de nouă ori mai mare decât în mod normal.

Disperaţi, cei doi au hotărât să plece peste hotare ca să se vindece. Cristi Borcea va urma, începând cu finele acestei luni, un tratament intensiv în Statele Unite ale Americii, unde medici vor încerca să-i scadă cantitatea de mercur din sânge prin dializă, procedeu pe care va trebui să-l repete la fiecare trei luni de zile. "Peste două săptămâni mă duc în America, doctorii de acolo îmi vor schimba sângele. Mi-au spus că trebuie să fac asta la trei luni".

În paralel, soţia sa urmează un tratament naturist în Serbia, despre care spune că începe să dea rezultate, starea ei de sănătate îmbunătăţindu-se semnificativ. "M-am întors de curând din Serbia, unde am fost la tratament, sper că voi fi bine. Cu siguranţă va merge şi soţul meu acolo", explică femeia. "Am luat o lună un tratament naturist şi vitamine şi mi-e mai bine", continuă ea.

Întrebaţi care ar fi cauza care a dus la aceste probleme, soţii Borcea sunt încă în cumpănă, nu ştiu ce să creadă.
În primă instanţă au crezut că sunt otrăviţi de cineva din anturajul lor, pentru ca mai apoi să se gândească că una dintre cauze ar putea să fie un tratament pe care l-au urmat. "Îmi place să cred că nu am fost otrăviţi de cineva. Cred că este totuşi de la nişte medicamente pe care le-am luat", conchide omul de afaceri.

De Oana Zăvoranu necazurile se ţin lanţ


Aflată în plin proces de divorţ, asupra Oanei Zăvoranu a mai picat un necaz... este otrăvită cu mercur, iar persoana spre care ţintesc toate acuzaţiile este chiar mama ei, Mărioara. "În paralel cu ştirea despre divorţul nostru a apărut o ştire care a fost umbrită de explozia asta despre divorţul nostru, cum că am fost otravită de Mărioara. Am primit în jurul datei de 14 februarie un pachet de la ea. Era o felicitare bătută la maşină şi un tort.

Eu am mâncat din tort pentru că îmi plac dulciurile şi nu m-am gândit că mi s-ar putea trimite ceva rău. La ceva timp mi s-a făcut rău şi m-am dus să-mi fac nişte analize. Aveam stări de greaţă şi de oboseală nejustificată. La aceste analize mi-a ieşit o cantitate îngrijorător de crescută de mercur în sânge
", a declarat Oana Zăvoranu, pentru Acces Direct.

Spre deosebire de soţii Borcea care au decis să apeleze la medici, fosta soţie a lui Pepe "a luat drumul" vrăjitoarelor, convinsă fiind că numai ele o pot scăpa de problemă.
Întâlnirea, surprinsă de paparazzi, a fost pe larg discutată de presa mondenă, majoritatea oamenilor fiind siguri că, de fapt, Oana îl vrea înapoi pe Pepe şi de aceea a apelat la serviciile acestea... neconvenţionale.

În trei cazuri mercur, tot în trei cazuri câteva kilograme în minus


La prima vedere, cele trei cazuri nu au nimic în comun, mai ales că anturajele lor sunt totalmente diferite. Mărioara nu avea de ce să-l otrăvească pe Borcea, iar prietenii lui Borcea nu au nimic de-a face cu Oana Zăvoranu. Însă, există un fapt vizibil care-i uneşte pe cei trei şi anume kilogramele în minus. Problemele de greutate ale Mihaelei Borcea sunt deja ultra-cunoscute, ea reuşind să slăbească peste 20 de kilograme după sarcină. De curele de slăbire nu este străin nici soţul său care a şi promovat, la un moment dat, un tip de tratament pentru slăbit.

Chiar dacă aparent nu ar avea nevoie de o cură de slăbire, dacă ar fi să facem o comparaţie între pozele cu Oana Zăvoranu de acum un an de zile şi cele de astăzi, am putea observa clar că vedeta a slăbit câteva kilograme bune, cunoscătorii afirmând cu astăzi nu are mai mult de 47 de kilograme, la o înălţime de 1,70. Chiar Pepe a afirmat la un moment dat că, în ultima vreme, Oana nu prea a mai mâncat: "Eu mâncam, iar ea se uita la mine".

Analizând aceste date concrete, am fi îndreptăţiţi să spunem că este posibil ca această cantitate crescută de mercur să fie un rezultat al unui tratament medicamentos sau cu ceaiuri pentru slăbit.


Pe de altă parte, medicul Ioana Ilie ne declară: "Legătura dintre mercurul descoperit în sângele soţilor Borcea şi al Oanei Zăvoranu şi tratamentele cu pastile şi ceaiuri de slăbit poate să fie sau nu adevărată. Depinde de substanţele şi plantele conţinute de produsele administrate. Ceea ce se administrează în curele de slăbire, atunci când pacientul nu poate renunţa la dulciuri, este cromul. Despre mercur nu există date clare".

Tu ce crezi despre acest subiect. Să fie oare pastilele de slăbit sau ceaiurile de slăbit bombe cu mercur pentru organismul nostru?

18 Martie 2011
 

Comentarii (8)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • qaq pe 11 Apr 2012, 21:32
    slabit

    cel mai adesea hg vine din pestii si alte vietati acvatice din medii poluante. iar ca adevar din lumea medicala e o legatura intre slabit si intoxicatie cu metale grele. metalele grele hg, pb , etc se acumuleaza in grasime. iar de slabit incercati asta de la dr. oz in loc de apa ceai verde in care puneti menta si stoarceti niste mandarine. iar paine incercatio pe cea de orz. aveti grija de voi

    0
    1

  • sabina pe 20 Mar 2011, 10:50
    vaaaai!

    Vaaaai, ce ne mai prefacem ca nu stim de unde mercur si plumb! De la tonele de cosmetice - ruj, sampon, vopsea, gel, pudra, tonifiant, tonifiel, tonificel, sapun, crema, de fata, de corp, de maini, de picioare, de degete, de par, de genunchi etc.etc. Cat despre oana mahalagianu, cum de-a gustat din tortul mamei, daca o uraste atat de tare? Si ce s-a facut cu tortul dupa ca Oana a gustat? Cum de nu s-au imbolnavit si altii? E penibila.

    4
    0

  • Dorra pe 19 Mar 2011, 00:29
    Mercur

    Mercurul poate ajunge in corp de la unele medicamente si de la peste oceanic mare care a inghitit mult mercur inapa oceanului.Si mai sunt si alte posibilitati.Dar e posibil ca anumite persoane sa fie invinuite degeaba,de obicei ne facem rau cu mana noastra.

    5
    1

  • ana pe 18 Mar 2011, 18:33
    important

    Doamna elena cum as putea lua legatura cu dvs?

    0
    4

  • george pe 18 Mar 2011, 10:04
    fantastic

    domne nici aici nu scapi de baragladine care "sai fi facut farmice, deschide pravila sau ghicit in cafea in carti", accesul acestor zdrente ar trebui limitat in asemenea situatii

    4
    1

  • ely pe 18 Mar 2011, 10:04
    zein

    ma intreb daca este vorba despre deja celebrele pastile si ceaiuri zein despre care am auzit ca fac ravagii in organism. eu insami am aluat vreme de 5 zile pastile zein si am crezut ca mor din cauza raului si starilor date de hipertensiunea arteriala,

    6
    0

  • george pe 18 Mar 2011, 09:59
    prostia intruchipata

    te astepti la oameni fara pic de cultura sa mearga la vrajitoare, dar, iata ca si oana e o idioata fara creier care crede in tampenii si umfla buzunarele unor baragladine care ne sfideaza cu opulenta castigata pe carca prostilor

    4
    0

  • elena pe 18 Mar 2011, 09:45
    cristi borcea si sotia lui

    lumea de azi foarte invidioasa sar putea sai fi facut farmice cu trimitere de mercur daca ati fost la cineva care deschide pravila sau ghicit in cafea in carti atunci eu va pot ajuta gratuit fara nici o pretentie ma contactati si eu va explic ce aveti de facut si osa vedeti rezultatu foarte repede va doresc multa sanatate si mult bine

    5
    15

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod