Bogdan Vlãdãu, protagonistul noului sezon „Burlacul“

Bogdan Vlãdãu este protagonistul celui de-al patrulea sezon al show-ului „Burlacul“ şi, totodatã, cel care va pune pe jar inimile domnişoarelor. E tânãr, rebel şi nonconformist, aşa cã Bogdan Vlãdãu porneşte încrezãtor şi plin de speranţã în cãutarea sufletului-pereche.
Dupã trei sezoane pline de adrenalinã, în care pretendentele burlacilor au demonstrat cã iubirea ca în poveşti chiar existã, suspansul, emoţiile şi trãirile intense îşi dau din nou întâlnire la Antena 1, în cel  mai nou sezon al reality show-ului „Burlacul“.

„Sunt convins cã voi porni în aventura vieţii mele. Abia aştept sã le cunosc mai bine pe fete, ştiu sigur cã ne vom distra pe cinste! Deja am remarcat câteva domnişoare care mi-au cam pus inima pe jar, iar cum formatul prevede şi câteva întâlniri private... sigur se va lãsa cu scântei“, a spus Vlădău.

Gazda show-ului, Cãtãlin Botezatu, este pregãtit sã îi împãrtãşeascã din experienţa lui lui Bogdan Vlădău, atât ca burlac al primului sezon, cât şi ca amfitrion al celorlalte douã.
3 Iunie 2013
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Simona pe 15 Iun 2013, 20:03
    E al meu...!

    De multe ori am incercat sa gasesc informatii despre acest barbat. E un barbat special, cu un suflet sensibil si simt o compatibilitate foarte buna cu el. Simt ca sufletul meu rezoneaza pe calea undelor cu al lui! As vrea sa stiu ce ii place la o femeie ca sa stiu ce i-as putea oferi! Totusi nu ma consider o femeie super ca sa ma doreasca, dar sunt OK. din punct de vedere spiritual! Daca as avea informatii despre concurs, cu siguranta ca m-as inscrie si eu!!! ... Sper sa citeasca acest mesaj...

    1
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod