Bogdan Talașman, singurul actor din România care face maraton montan: „Linia de sosire o treci în interior”

Acum doi ani cântărea 136 de kilograme. Astăzi are cu 50 mai puțin și joacă rolul unui cuceritor parvenit în comedia „Hârca se întoarce”, la Teatrul Elisabeta. „Terminarea unui maraton e ca pe scena, se lasa cu aplauze furtunoase, apoi e liniște”.

În octombrie anul acesta a participat la cel de-al șaptelea maraton montan în Munții Piatra Craiului: 42 de kilometri pe teren accidentat. În primăvară se întorcea de la maratonul din Munții Retezat cu doua medalii. Iar în urmă cu doi ani cântărea 136 de kilograme. „Alergarea nu înseamnă doar fuga, ci mult mai mult,” spune actorul Bogdan Talașman. Lupta cu kilogramele i-a schimbat nu doar „look-ul” ci și viața. Are peste 15 ani de teatru în spate, iubește muntele și lucrurile simple.




Am stat de vorbă cu Bogdan Talașman despre alergare, actorie și cel mai recent rol al său într-un spectacol independent -- comedia „Hârca se întoarce” de la Teatrul Elisabeta. Pe 28 noiembrie, ora 19, îl puteți vedea interpretându-l pe Bâzu, un cuceritor parvenit și îndrăgostit. Ce-i place cel mai mult la acest personaj? „Candoarea sa. Oamenii care au senzația că pot să cumpere orice cu bani sunt atât de neajutorați în fața iubirii. Sunt proști, dar e o prostie plină de candoare, care te face să nu înțelegi: „Cum, nu mă iubește?”.
Bogdan crede ca „până și pe un idiot plin de candoare iubirea poate să-l transforme într-un om frumos.”

27 Noiembrie 2015
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod